Νίκη για την Χαραυγή κόντρα στην Γαρίπα

Τη νίκη με 6-1 πήρε η Χαραυγή κόντρα στην Γαρίπα στο φιλικό παιχνίδι που έγινε το βράδυ της Τετάρτης στο «Γ. Σκουρέλλου».

Μιχάλης Δεληγιάννης και Νίκος Μαστορίδης, έδωσαν την ευκαιρία στους παίκτες τους να ξεφύγουν από την ρουτίνα των προπονήσεων και να παίξουν ένα ωραίο φιλικό παιχνίδι με επτά τέρματα.

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες σκόραραν από ένα γκολ. Για την Χαραυγή βρήκε δίχτυα ο Κοζυράκης και για την Γαρίπα ο Καστρινάκης.

Στην επανάληψη οι δύο προπονητές ανακάτεψαν την τράπουλα και η Χαραυγή ανέβασε την απόδοση της καταφέρνοντας να σκοράρει πέντε ακόμα τέρματα. Το 2-1 έκανε ο Καουκάκης, ενώ ο Κοζυράκης σημείωσε χατ τρικ πετυχαίνοντας το 3-1 και το 4-1.

Την σκυτάλη ανέβασε ο Μαρίνος Νικολάου που ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-1, για να γράψει ο Βαγγέλης Βασιλείου το 6-1.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

Χαραυγή: Μήτρου Β., Κοζυράκης, Καλαμιώτης Χρ., Νικολάου Πρ., Κατσαρής Χρ., Κοζορώνης Ν., Βλαχάβας Μ., Καλαμιώτης Ηρ., Καρτσάκης, Μήτρου Ευα., Καουκάκης Μ.

Έπαιξαν και οι: Νικολάου Μ., Βασιλείου Β., Τουμπάκης Μπ., Ασλαματζίδης, Χωραϊτης, Ψιμόπουλος Μ.

Γαρίπα: Κασσαπάκης, Λιακάκης, Χαλκιαδάκης Γ., Σωμαράκης, Λαμπράκης, Καραδάκης, Παρτάκης, Ανετάκης, Καστρινάκης, Λουλάκης, Χαλκιαδάκης Ι.

Έπαιξαν και οι: Γαλανάκης, Σταυρουλάκης, Παγωνάκης, Μπλεμένος, Δεληθόγλου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P