Φιλική νίκη για την Θέρισο

Σε ένα ωραίο φιλικό παιχνίδι με φάσεις και γκολ η Θέρισος επικράτησε με 3-2 της Δόξα Ηρακλείου. 

Μάνος Μιχελάκης και Μπάμπης Ντάγκινης, έδωσαν την ευκαιρία στους ποδοσφαιριστές τους να ξεφύγουν από την ρουτίνα των προπονήσεων και να αγωνιστούν σε ένα όμορφο δυνατό παιχνίδι με πέντε γκολ και πολλές φάσεις.

Οι δύο προπονητές έβγαλαν τα συμπεράσματα τους και σημείωσαν τις αδυναμίες για να τις βελτιώσουν στις επόμενες προπονήσεις…

Για την ιστορία η Θέρισος κατάφερε να πάρει αέρα δύο τερμάτων στο πρώτο ημίχρονο με τα γκολ του Μπρίνταλου, ο οποίος διαμόρφωσε το 2-0 που έμελλε να είναι αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Μονιάκης μείωσε για την Δόξα Ηρακλείου, για να έρθει ο Γουβιανάκης με απευθείας εκτέλεση φάουλ γράφοντας το 3-1. Το τελικό αποτέλεσμα σημείωσε ο Μονιάκης ο οποίος έγραψε το 3-2.

Μάλιστα η Δόξα είχε και δοκάρι σε κεφαλιά του Κορνάρου. Το 3-2 δεν άλλαξε ως το τέλος και η Θέρισος πήρε τη φιλική νίκη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

Θέρισος: Σαβουϊδάκης, Λιοδάκης, Χεράκης, Λυμπερίδης, Ρέππας, Ανδρεαδάκης Κ., Κοζανίδης, Κωνσταντάκης, Ταμιωλάκης, Ορφανός, Μπρίνταλος.

Έπαιξαν και οι: Κακαβάς, Πιτσιδιανός, Μπλαγάκης, Παπαδάκης, Γκίκας, Σφακιανάκης, Κάλλας, Γουβιανάκης, Φθενάκης, Καράνταγλης, Στόγιος.

Δόξα Ηρακλείου: Τζωρτζάκης, Παντζαρίδης, Κορνάρος, Εμμανουήλ, Γιωργομιχελάκης, Φρέσκος, Μονιάκης, Αλεξάκης, Σπαθαράκης, Μαράκης, Μασαούτης.

Έπαιξαν και οι: Μαυρίδης, Ζαχαριουδάκης, Ρούσσος, Τζανετής, Δραγατάκος, Χριστάκης, Βαρούχας, Τζιώτης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P