Λ. Κεφαλογιάννης: «Επέστρεψα στην ομάδα της καταγωγής μου – Να δουλέψω για να προσφέρω»

Ο Λευτέρης Κεφαλογιάννης, επιθετικός του Αετού Ανωγείων, μίλησε στο GRANDSPORT για τα φαβορί της νέας σεζόν, τους στόχους του και της ομάδας, αλλά και τον Γιώργο Φιολιτάκη.

Ο νεαρός επιθετικός επέστρεψε στα «πάτρια εδάφη» μετά από ένα χρόνο απουσίας, αφού την περσινή σεζόν αγωνίστηκε σε Χερσόνησο και Δαμάστα στα γήπεδα της Α1 ΕΠΣΗ, ενώ τα προηγούμενα χρόνια «όργωνε» τα χορτάρια της Α2 με την ομάδα του τόπου του.

Αν και δεν κατάφερε να «δέσει» στα δύο προαναφερθέντα σωματεία, ο Λευτέρης Κεφαλογιάννης αγωνίστηκε συνολικά 13 φορές, βρίσκοντας δίχτυα μόνο μία φορά, σε αντίθεση με τη σεζόν 2022/23 που είχε 24 συμμετοχές με τον Αετό και ισάριθμα γκολ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Οι δηλώσεις του Λ. Κεφαλογιάννη:

Για το φαβορί: «Φαβορί πιστεύω δεν υπάρχει και θα το παλέψουν 2-3 ομάδες».

Για την επιστροφή του και τους στόχους της ομάδας: «Επέστρεψα στην ομάδα του Αετού, που είναι και η ομάδα καταγωγής μου, για να την βοηθήσω να καθιερωθεί στην Α1 ΕΠΣΗ. Η κατηγορία της Α1 είναι πιο δύσκολη από την Α2 που ήμασταν την προηγούμενη φορά που ήμουν εδώ, και γι’ αυτό χρειάζεται περισσότερη δουλειά, πιο οργανωμένη και φυσικά αγάπη για την ομάδα. Θα δουλέψω πολύ για να προσφέρω και εγώ το καλύτερο που μπορώ».

Για Χερσόνησο-Δαμάστα και προσωπικούς στόχους: «Πέρυσι ήταν μια παράξενη χρονιά για μένα. Στην Χερσόνησο δεν βρήκα την χημεία που ήθελα με την ομάδα. Στην Δαμάστα βρήκα ηρεμία, βοήθησα όσο μπορούσα την ομάδα να μείνει στην κατηγορία. Δεν βάζω προσωπικούς στόχους, προτεραιότητα είναι για μένα το καλό της ομάδας».

Για τον Γιώργο Φιολιτάκη: «Είναι καλός προπονητής με πολλά χρόνια εμπειρία στο ποδόσφαιρο και στην Α1 και θα προσπαθήσει να βοηθήσει την ομάδα να εκπληρώσει τους φετινούς της στόχους».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P