Στην τελική ευθεία η μεταγραφή του Σαλσίντο στον ΟΦΗ!

Μία ανάσα από τον ΟΦΗ βρίσκεται ο Έντι Σαλσίντο του οποίου η μετακίνηση από την Ίντερ βρίσκεται στην τελική ευθεία.

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η μεταγραφή του Έντι Σαλσίντο από την Ίντερ στον ΟΦΗ με τις επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές να βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο. Ο Κολομβιανός επιθετικός φαίνεται πως τα έχει βρει με τους ανθρώπους του ΟΦΗ και εκτός απροόπτου θα βρίσκεται σήμερα στο Ηράκλειο για να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του στους «ασπρόμαυρους»!

Ακόμα δεν έχει αποσαφηνιστεί το καθεστώς της μεταγραφής, ωστόσο στον ΟΦΗ πιστεύουν αρκετά τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή και έτσι δεν αποκλείεται να βρεθεί στον ΟΦΗ είτε με μεταγραφή, είτε με δανεισμό με οψιόν αγοράς, για να επιταχυνθούν οι διαδικασίες.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή για τον οποίο η Ίντερ είχε βγάλει από τα ταμία της ένα ποσό κοντά στα 10 εκατομμύρια για να τον κάνει δικό τους, με τον Σαλσίντο να πραγματοποιεί μάλιστα το ντεμπούτο του στη Serie A μόλις σε ηλικία 15 ετών και 10 μηνών! Συνολικά στην καριέρα του ο μόλις 22 ετών φορ μετράει 35 γκολ σε 172 συμμετοχές, 52 εκ των οποίων στη μεγάλη κατηγορία της Ιταλίας με τις φανέλες των Ίντερ, Σπέτσια, Τζένοα και Ελλάς Βερόνα.

Έτσι όλα δείχνουν πως ο Έντι Σαλσίντο είναι ο εκλεκτός για την κορυφή της επίθεσης, ερχόμενος να καλύψει το κενό που άφησε η πώληση του Λέγια Ισέκα στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας.

Τις εν λόγω πληροφορίες επιβεβαιώνει και ο γνωστός Ιταλός δημοσιογράφος, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο που αναφέρει σε ανάρτηση του πως απομένουν μόνο οι τελικές λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Σαλσίντο στον ΟΦΗ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P