Σ. Μαματζάκης: «Η ομάδα πρέπει να κάνει μια καλύτερη πορεία απο την περσινή»

Ο προπονητής του ΠΑΝΟΜ, Σταμάτης Μαματζάκης μίλησε στο GRANDSPORT για την νέα χρονιά στα Μάλια, για την πρεμιέρα με τις Μοίρες και τους στόχους της ομάδας για φέτος.

Στις δηλώσεις του ανέφερε πως μπροστά τους έχουν μια δύσκολη αποστολή και πρέπει να φανούν έτοιμοι για να πάρουν ότι καλύτερο μπορούνε στον αγώνα της πρεμιέρας. Αναφέρθηκε επίσης και στο τι περιμένει από τους ποδοσφαιριστές του στο πρωτάθλημα αλλά ότι πρέπει να φέρουν την ομάδα σε καλύτερη βαθμολογική θέση φέτος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την πρεμιέρα με τις Μοίρες: «Το πρώτο μας παιχνίδι που παίζουμε στο πρωτάθλημα είναι με μια καλή ομάδα όπως είναι η Μοίρες, σίγουρα τα πρώτα παιχνίδια επιφυλάσσουν εκπλήξεις γιατί καμία ομάδα δεν είναι έτοιμη 100%. Σίγουρα έχουμε μία δύσκολη αποστολή να φέρουμε εις πέρας παρόλα αυτά πρέπει να φανούμε έτοιμοι και να πάμε στο παιχνίδι να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

Για τους στόχους της ομάδας για φέτος: «Οι στόχοι της ομάδας φέτος σε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και ένα από τα καλύτερα των τελευταίων χρόνων και από ότι δείχνει είναι να δικαιώσουμε τους ανθρώπους του συμβουλίου που έχουν δώσει τον καλύτερο τους εαυτό για την ομάδα και να δούνε τον ΠΑΝΟΜ εκεί που του αξίζει. Αρα όλοι εμείς από προπονητές παίχτες πρέπει να φανούμε αντάξιοι σε όλους αυτούς τους ανθρώπους του συμβουλίου που πασχίζουν να μην μας λείψει τίποτα… Άρα η ομάδα πρέπει να κάνει μια καλύτερη πορεία από την περσινή και να τερματίσει όσο ψηλότερα μπορεί».

Για τους παίχτες που αναμένονται να ξεχωρίσουν: «Όσο για τους παίχτες περιμένω και έχω εμπιστοσύνη σε όλους γιατί νομίζω ότι οι επιλογές που έχουμε κάνει πέρα από καλούς παίκτες είναι και καλά παιδιά πιστεύω ότι μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα και να φέρουν την ομάδα σε καλύτερη βαθμολογική θέση φέτος με πολύ δουλειά πείσμα και πάθος για την νίκη και προπάντων να είμαστε μια οικογένεια».

Έκλεισε λέγοντας: «Εύχομαι μία καλή χρονιά για τις ομάδες και για τους παίκτες χωρίς τραυματισμούς… Επίσης θέλω να πω περαστικά σε ένα παιδί που ήταν στην ομάδα μας την περασμένη χρονιά και έδωσε τα μέγιστα.. Περαστικά στον Γιάννη Κόκκινο και γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P