Γ. Βλάχος: «Χαίρομαι που θα συνεργαστώ ξανά με τον Παπακώστα – Να βοηθήσω να πετύχουμε»

Ο Γιώργος Βλάχος, μεσοεπιθετικός των Μοιρών, μίλησε στο GRANDSPORT για την νέα σεζόν στην Α1 ΕΠΣΗ, τους στόχους του και της ομάδας, αλλά και την επανασυνεργασία του με τον Α. Παπακώστα.

Ο Γιώργος Βλάχος, μετά την μονοετή απουσία του από τα γήπεδα της Α1 ΕΠΣΗ, επιστρέφει στην κατηγορία και έχει για άλλη μια φορά για προπονητή του τον Απόστολο Παπακώστα, που έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην απόφασή της νέας του ομάδας.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός ήταν αναντικατάστατο μέλος του Θριάμβου στην Α2 για την περυσινή χρονιά, βρίσκοντας δίχτυα 13 φορές, βοηθώντας την ομάδα του να τερματίσει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, έναν μόνο βαθμό πίσω από τον Ζαρό.

Οι δηλώσεις του Γ. Βλάχου:

Για το φαβορί της Α1 ΕΠΣΗ: «Σίγουρα είναι το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα στην Α1 όσο καιρό βρίσκομαι στο Ηράκλειο. Ξεκάθαρο φαβορί για μένα είναι ο Εργοτέλης, όχι μόνο λόγω ιστορίας, αλλά και ρόστερ για φέτος».

Για τους προσωπικούς και τους ομαδικούς στόχους: «Στόχοι μας είναι ξεκάθαρα η παραμονή στην κατηγορία όσο πιο γρήγορα γίνεται. Από κει και πέρα, ο δικός μου στόχος είναι να βοηθήσω τον προπονητή και την ομάδα όσο περισσότερο μπορώ στο γήπεδο».

Για την νέα του ομάδα: «Μέχρι στιγμής το κλίμα είναι εξαιρετικό και τα παιδιά λειτουργούν σαν οικογένεια, εντός και εκτός αποδυτηρίων».

Για την, εκ νέου, συνεργασία του με τον Α. Παπακώστα: «Η επιλογή μου ήταν ξεκάθαρα λόγω προπονητή και η αλήθεια είναι πως χαίρομαι που συνεργάζομαι ξανά μαζί του».

Για την επιστροφή του στην Α1: «Δυστυχώς την περσινή χρόνια προέκυψε ένα θέμα υγείας και αναγκάστηκα να κατέβω κατηγορία. Η διαφορά ανάμεσα στις δύο κατηγορίες είναι παραπάνω από εμφανής. Πιστεύω, και στόχος μου είναι, η διαρκής βελτίωση μου. Πέρυσι, και λόγω ανάγκης, αγωνίστηκα πολλές φορές στην επίθεση, αλλά είμαι σίγουρος πως θα βοηθήσω, είτε με γκολ είτε με άλλους τρόπους, να πετύχει η ομάδα τους στόχους που έχει θέσει ο προπονητής».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P