Καραφωτιάς: «Χωρίς ξεκάθαρο φαβορί – Πολυτέλεια ο Κοκκινάκης»

Ο Τόλης Καραφωτιάς, αμυντικός της Μινωικής, μίλησε στο GRANDSPORT για την νέα σεζόν στην Α1 ΕΠΣΗ, τους στόχους του και τον Κώστα Κοκκινάκη.

Ο έμπειρος αμυντικός θα αγωνιστεί για πρώτη φορά με τα χρώματα της «Μπάρτσα» για τη νέα σεζόν, μετά την αποχώρησή του από την ΑΕΚ Delta KTEO που βρισκόταν για επτά χρόνια.

Ο Τόλης Καραφωτιάς ήταν βασικό στέλεχος της ΑΕΚ τα προηγούμενα χρόνια, και σκοπός του και προσωπικός του στόχος είναι να μπορέσει να βοηθήσει στα μέγιστα τον προπονητή του, Γιάννη Χατζησεβαστό, ενώ είναι πολύ χαρούμενος που θα μοιραστεί για άλλη μια φορά το ίδιο χορτάρι με τον ξάδερφό του, Κώστα Κοκκινάκη.

Οι δηλώσεις του Καραφωτιά:

Όσον αφορά το φετινό πρωτάθλημα: «Δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί. Δεν βλέπω κάποια ομάδα να ξεχωρίζει, στα δικά μου μάτια τουλάχιστον, και πιστεύω θα είναι από τα πιο συναρπαστικά πρωταθλήματα των τελευταίων ετών. Θα κρύβει πολλές εκπλήξεις και ανυπομονώ να το απολαύσω».

Για τους προσωπικούς στόχους: «Οι προσωπικοί μου στόχοι είναι να μπορέσω να μπω κι εγώ στην φιλοσοφία του προπονητή μου και να βοηθήσω στα μέγιστα έτσι ώστε να εκπληρώσει η ομάδα τους στόχους της μέσα από όμορφο ποδόσφαιρο».

Για τους στόχους της ομάδας: «Οι στόχοι της ομάδας είναι μια καλή πορεία, με καλό και δημιουργικό ποδόσφαιρο, έτσι ώστε να τραβάμε τον κόσμο στο γήπεδο και να ευχαριστιούνται αυτό που βλέπουν. Και είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε, μιας και έχουμε ένα φοβερό δίδυμο (Χατζησεβαστός-Φραγκιαδάκης) που δουλεύουν καθημερινά πολύ για να φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα».

Για την αλλαγή παραστάσεων με την μεταγραφή στην Μινωική: «Το να φεύγεις από μια ομάδα που αγαπάς και είσαι τόσα χρόνια δεμένος είναι κομμάτι δύσκολο αλλά είμαστε ερασιτέχνες και απλά κάνουμε αυτό που αγαπάμε και προσπαθούμε να περνάμε όμορφα παίζοντας ποδόσφαιρο και νομίζω πως στάθηκα τυχερός στο θέμα της επιλογής γιατί η Μινωική είναι πραγματικά ότι ήθελα από όλες τις απόψεις. Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στην οικογένειά της».

Για την συνύπαρξή του με τον Κώστα Κοκκινάκη: «Με τον Κόκκι έχουμε ξανά υπάρξει συμπαίκτες για πολλά χρόνια και είχαμε πολύ καλή χημεία! Είναι ξάδερφός μου, είναι αίμα μου, τον ξέρω απ’ έξω και ανακατωτά! Ήμασταν μαζί σε Ηρόδοτο, Αστέρα Μυρτιάς, ΑΕ Κατσαμπά, και τώρα Μινωική! Ο Κόκκι είναι πολυτέλεια για το ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο, το γνωρίζουν όλοι αυτό, και όσοι τον είχαν συμπαίκτη, αλλά και οι αντίπαλοι! Αλλά οι συγκυρίες δεν τον βοήθησαν να κάνει την καριέρα που άξιζε… Έπεσε σε κακές εποχές, που τότε μετρούσαν περισσότερα πράγματα εκτός από το ταλέντο! Παρόλ’ αυτά είμαι πολύ χαρούμενος που θα τον έχω πάλι φέτος συμπαίκτη και είμαι σίγουρος ότι αν έχει την υγεία του θα παραμιλάμε όλοι γι’ αυτόν!».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P