Στην Γόρτυνα ο Μαρ. Ρόσου!

Μία ακόμη σημαντική μεταγραφή ολοκλήρωσε η Γόρτυνα, που ήρθε σε συμφωνία με τον Μαρίνο Ρόσου, που αγωνιζόταν πέρυσι με τη φανέλα του Πήγασου. 

Ο Μαρίνος Ρόσου, ειναι 30 ετών, αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και τα προηγούμενα χρόνια αγωνίστηκε σε Γαρίπα και Πήγασο. Τη σεζόν 2021-22 με τη φανέλα της Γαρίπας αγωνίστηκε σε 20 παιχνίδια πετυχαίνοντας 4 γκολ, ενώ τη σεζόν 2022-23 και πάλι με την ομάδα της Γαρίπας, είχε επτά συμμετοχές πετυχαίνοντας ένα τέρμα. Πέρυσι, αγωνίστηκε στην Β1 ΕΠΣΗ, αλλά αυτήν την φορά με τη φανέλα του Πήγασου, μετρώντας 11 συμμετοχές και πετυχαίνοντας ένα γκολ.

Η εμπειρία του και η ποιότητά του, είναι σημαντικοί παράγοντες για την ομάδα των Αγίων Δέκα, που περιμένουν πολλά από εκείνον.

Υπενθυμίζουμε, ήδη απο το περυσινό ρόστερ συνεχίζουν οι: Γιάννης Κουριδάκης, Σούρλα Σταύρος, Δασκαλάκης Νίκος, Νικόλλι Αλκίντο, Σκούρτι Ρομπέρτο, Μπράχο Καντρί, Κωνσταντινομανωλάκης Πάρις, ενώ έχουν αποκτηθεί οι: Μηνάς Καρουζάκης, Παναγιώτης Ραπτάκης, Αμαρίλντο Κιόσια, Μιχάλης Φραγκιαδάκης, Ρομάριο Γκινίκα, Φώτης Θεργιάκης, Ανδρέας Μαυρόκωστας, Μανώλης Βελόγλου, Μύρος Δασκαλάκης,

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P