Εμφατική νίκη για τον ΠΟΑ Β’ απέναντι στον Μαραθώνα

Με το εμφατικό σκορ του 4-0 κέρδισε τον Μαραθώνα το νεανικό σύνολο του ΠΟΑ Β’, στο Ατσαλένιο.

Οι δύο ομάδες μπήκαν καλά στον αγωνιστικό χώρο, δημιουργώντας πολλές φάσεις για γκολ με την πιο χαρακτηριστική αυτή του Στρατηγάκη να βγαίνει σε τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα του ΠΟΑ Β’ να αποκρούει φανταστικά.

Το σύνολο του Βασίλη Κασσαπάκη κατάφερε να σκοράρει τέσσερις φορές δείχνοντας την αποτελεσματικότητα και την ποιότητα που κατέχουν οι νεαροί ποδοσφαιριστές του, όντας κυρίαρχοι στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού.

Το πρώτο γκολ σημείωσε ο Καλογιαννάκης με πέναλτι που κέρδισε ο Μάριος Τσέρος στο 30’, με τον ίδιο να «ξαναχτυπάει» στο δεύτερο ημίχρονο με 2ο γκολ στο 55ο λεπτό.

Το 3ο γκολ για τον ΠΟΑ Β’ πέτυχε ο Μαυρόκωστας έπειτα από ωραίο σουτ εκτός περιοχής στο 65’ και το κερασάκι στην τούρτα να έρχεται λίγο πριν την λήξη του αγώνα με τον Χατζηκυριάκο.

Οι δυο ομάδες κρατάνε τα καλά στοιχεία και συμπεράσματα, ώστε να εμφανιστούν έτοιμες για την αρχή των πρωταθλημάτων ΕΠΣΗ.

Οι συνθέσεις:

ΠΟΑ Β’: Γιαλαμάς, Μενεγάτος, Βιτσαξάκης, Ζωάκης, Ορφανός, Χουστουλάκης, Αδαμάκης, Λυραράκης, Καλογιαννάκης, Τσέρος, Βαρδάκης.

Έπαιξαν και οι: Κόσογλου, Μανιός, Βεγόπουλος, Μαυρόκωστας, Βρέντζος, Χατζηκυριάκος.

Μαραθώνας: Κοιλάδης, Πατελάκης, Κορνηλάκης, Σήφης Χαραλαμπάκης, Βαμβουκάκης, Μηνάς Σταματάκης, Γιώργος Σταματάκης, Δίπλας, Γεωργαλής, Πουλακάκης, Στρατηγάκης.

Έπαιξαν και οι: Μανουσάκης Νίκος, Λάμας, Παντελίδης, Δομοσίδης, Αθανασάκης, Ντεβιρσάι, Γουρνιανάκης, Μανδαλάκης, Χρονάκης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P