Φιλική νίκη κόντρα στην Θέρισο για τον Άγιο Ιωάννη

Με σκορ 3-1 επικράτησε σε φιλικό παιχνίδι που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο, ο Άγιος Ιωάννης, κόντρα στην ομάδα της Θερίσου.

Το παιχνίδι διεξήχθη στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων, με τους Τσαφαντάκη-Μιχελάκη να έχουν την ευκαιρία να βγάλουν συμπεράσματα.

Στο αγωνιστικό τώρα κομμάτι, ο Γιαννακόπουλος, στην πρώτη του παρουσία με τη φανέλα του Αγίου Ιωάννη, με απευθείας φάουλ, έκανε το 1-0.

Η Θέρισος, ισοφάρισε με τον Μπρίνταλο, που από πλεονεκτική θέση με όμορφο πλασέ έκανε το 1-1.

Πρώτη παρουσία και για τον Μάνο Τσαφαντάκη, που παρ’ ότι έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση σε μικρή ηλικία, δείχνει έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα αν και δεν έχει αποφασίσει ακόμη εάν θα επιστρέψει στην δράση ή εάν θα παραμείνει δίπλα στην ομάδα, διοικητικά.

Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Καλλέργης στο φινάλε, με τους δύο προπονητές να μένουν ικανοποιημένοι από τη διάθεση που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές τους.

Άγιος Ιωάννης: Στεφανάκης, Τσιριντάνης, Τζανιδάκης, Δουλγεράκης, Χατζηιωάννου, Αλατίκ, Καλλέργης, Μίχος, Χαλκιαδάκης, Γιαννακόπουλος, Τσαφαντάκης Δ.

Έπαιξαν και οι: Τσαφαντάκης Κ., Σημισακάκης, Φαιδρός, Τσαΐνης, Κουριδάκης, Τσαφαντάκης Μ., Μπανασάκης

Θέρισος: Αργέντης, Λιοδάκης, Βερνιδάκης, Χεράκης, Παπουτσάκης, Ανδρεαδάκης, Κωνσταντάκης, Ρεμούνδος, Ταμιωλάκης, Αλεξάκης,

Έπαιξαν και οι: Κακαβάς, Παπαδάκης, Φραγκιαδάκης, Αργέντης Λ., Κατσαμάνης, Σφακιανάκης, Ορφανός, Μπρίνταλος, Καράνταγλης, Φινοκαλιώτης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P