Δυνατή… προπόνηση και νίκη για τον Ζαρό

Μια ακόμα φιλική νίκη πήρε ο Ζαρός που επικράτησε του Αστέρα Μυρτιάς με 2-1 σε παιχνίδι που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στην Μεσσαρά. 

Στέλιος Ανωγειανάκης και Μαρίνος Σφακιανάκης, έδωσαν την ευκαιρία στους παίκτες του να ξεφύγουν από την ρουτίνα των προπονήσεων και να δουν σε τι αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται η ομάδα, αφού πλέον μετράμε αντίστροφα για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων.

Ο Ζαρός κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Μιχάλη Χαραλαμπάκη, ωστόσο ο Αστέρας Μυρτιάς είχε απάντηση με τον Ζερβάκη ο οποίος έκανε το 1-1 που ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι δύο προπονητές ανακάτεψαν την τράπουλα, έβγαλαν τα συμπεράσματα του για το… φινάλε της προετοιμασίας με τον Ζαρό να βρίσκει γκολ νίκης με τον Γκλόρι Μερκούρι ο οποίος έκανε το 2-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ζαρός: Ρωμανάκης, Γιατρομανωλάκης, Ζωγραφάκης Εφ., Κοκορέλιας, Φουντουλάκης, Λεμονάκης, Μπάλλας, Παντελίδης, Χαραλαμπάκης Μ., Μερκούρι Κ., Σαριδάκης Κ.

Έπαιξαν και οι: Ματέο, Μερκούρι Γ., Κωστίκης, Παπαδοβασιλάκης Ζ., Παπαδοβασιλάκης Κ., Καπετανάκης Κ.

Αστέρας Μυρτιάς: Στρατάκης, Τραπαντάρος, Κοτζιάς Γ., Ανυφαντάκης, Χριστάκης, Γεωργιάδης, Σταυρακάκης, Τζιράκης, Στειακάκης, Ευθυμιάδης,  Ζερβάκης.

Έπαιξαν και οι: Γαλανάκης, Κοτζιάς Ν., Κελαράκης, Λουρίδας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P