Φιλική ισοπαλία για Κ17 ΟΦΗ και Λίντο

Ισόπαλοι με σκορ 1-1 αναδείχθηκαν Λίντο και Κ17 ΟΦΗ σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο «Lido Soccer».

Από τη μία ο Κώστας Φιλοξενίδης, προετοιμάζει το Λίντο για την πρεμιέρα της Α2 ΕΠΣΗ, που είναι προγραμματισμένη για το σαββατοκύριακο 21-22 Σεπτεμβρίου, ενώ από την άλλη, ο Θοδωρής Ελευθεριάδης, προετοιμάζει τους «ασπρόμαυρους» για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος Super League U17, αν και ο ΟΦΗ δεν θα αγωνιστεί στην πρεμιέρα, καθώς ο αγώνας με τον Άρη αναβλήθηκε για συγκοινωνιακούς λόγους. Την επόμενη εβδομάδα, η Κ17 αντί για επίσημο παιχνίδι, θα δώσει φιλικό παιχνίδι.

Στο αγωνιστικό τώρα κομμάτι, ο Σωκράτης Βαρδάκης με ατομική ενέργεια, διέσπασε την άμυνα του ΟΦΗ, «πασάροντας» σωστά για τον Μηνά Μαυρή που δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0.
Λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου, ο Κωστάκης ισοφάρισε σε 1-1 για τον ΟΦΗ.

Οι δύο ομάδες δημιούργησαν ευκαιρίες, αλλά πέραν των δύο γκολ, δεν κατάφεραν να είναι αποτελεσματικές, στην επανάληψη με το 1-1 να είναι μέχρι το τέλος, το τελικό αποτέλεσμα.

Λίντο: Ντάγκινης Μπ., Καρακωνσταντάκης, Γιακουμάκης, Αδαμάκης, Τζιράκης, Καρκανάκης, Δεσποτόπουλος, Παπάζογλου, Κεβάνι, Βαρδάκης, Μαυρής

Έπαιξαν και οι: Μακριδάκης, Τζανακάκης, Παντζαρίδης, Λουκάς, Παχυγιαννάκης, Καλογεράκης, Τρυφίδης, Ντάγκινης Δημ.

Κ17 ΟΦΗ: Κουκουριτάκης, Δρόσος, Χριστουλάκης, Μπαλάσης, Καρνέζος, Τούφας, Λυγεράκης, Αντωνακάκης, Ντρεϊάι, Κουβδός, Κωστάκης

Έπαιξαν και οι: Σοφιάκης, Γεωργιακάκης, Πετούσης, Ασμαριανάκης, Κράστα, Κοντεκάς, Στάβρε, Ρυακιωτάκης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P