Άνετη νίκη του ΟΦΑ επί του Κόροιβου

Ακόμα μία άνετη φιλική νίκη πήρε ο ΟΦΑ που επικράτησε με 5-0 στο Αρκαλοχώρι του Κόροιβου.

Οι «πράσινοι» πήραν ακόμα μία άνετη φιλική επικράτηση στο πλαίσιο της προετοιμασίας, φτάνοντας άνετα στο 5-0 επί του Κόροιβου. Οι γηπεδούχοι μπήκαν από την αρχή δυνατά, έχοντας δοκάρι με τον Ελευθερίου. Τρία λεπτά μετά ο ίδιος παίκτης έδωσε στον Κενδιρστάκη και ο τελευταίος έκανε το 1-0.

Το δεύτερο γκολ σημείωσε για τον ΟΦΑ ο Κουκουλιτάκης στο 21′. Στην επανάληψη η ομάδα του Κώστα Γιαννακίδη ανέβασε ρυθμούς και έκανε το 3-0 με τον Κορνάρο στο 67′ μετά από ασίστ του Ελευθερίου. Το 4-0 έγινε με τον Φουκαράκη να σκοράρει στην επαναφορά μετά από σουτ του Κορνάρου, ενώ το σκορ έκλεισε ο νεαρός Ζαχαρούλης στο 88′ μετά από μεταβίβαση του Σαμωνάκη.

Σε ένα παιχνίδι που αμφότερες οι ομάδες παρουσιάστηκαν με αρκετά προβλήματα απουσιών, κρατάνε τα θετικά και συνεχίζουν την προετοιμασία τους.

Οι συνθέσεις:

ΟΦΑ: Ζέφι, Μαζιτσής, Κορνάρος, Γαλανάκης, Βισκαδουράκης, Σαμωνάκης, Καλομοίρης, Αουίντα, Ελευθερίου, Κενδριστάκης, Κουκουλιτάκης.

Έπαιξαν και οι: Δαγκωνάκης, Μπόινι, Βερυκοκίδης, Βλαχάκης, Φουακαράκης, Ζαχαρούλής.

Κόροιβος: Δουκουμετζάκης, Σχοιναράκης Ευ. Μπέρκης, Ανδριανάκης, Κιρικλάκης, Καβάζης, Μανιουδάκης, Σχοιναράκης Νικ., Αντωνακάκης Β., Χρονάκης. Γούναρης.

Έπαιξαν και οι: Τσουλίδης, Στεφανάκης, Ράχι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P