Κέρδισαν τον Ερμή Ατσαλένιου οι Δαφνές

Οι Δαφνές κέρδισαν τον Ερμή Ατσαλένιου σε ένα φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με σκορ 2-1.

Ο Ερμής Ατσαλένιου δεν κατάφερε να πάρει αποτέλεσμα μέσα στις Δαφνές αλλά κρατάει την καλή εικόνα που είχε στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού.

Το σκορ άνοιξε ο Ερμής έπειτα απο ωραίο γκολ που σημείωσε ο Αλεξάκης μόλις στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης. Οι Δαφνές είχαν άμεση απάντηση και στο 11ο λεπτό ισοφάρισαν με τον Κουρουγιαβούδη.

Το δεύτερο ημίχρονο βρήκε τον Ερμή να χάνει πολλές ευκαιρίες αλλά να μην καταφέρνει να στείλει την μπάλα στα δίχτυα των Δαφνών. Το 3ο γκολ του αγώνα σημειώθηκε στο 50ο λεπτό με τον Τσαγκαράκη Αντώνη να σημειώνει το 2-1, όπου παρέμεινε και σκορ αγώνα.

Ο Ερμής έχασε στο τέλος του αγώνα μια διπλή ευκαιρία με τον Κουκουναρά να αστοχεί από θέση τετ-α-τετ.

Οι συνθέσεις:

Ερμής Ατσαλένιου: Κάβαλος, Καμαρίτης, Λογοθέτης, Αργυρίου, Περσέκου, Δεληγιάννης, Αλεξάκης, Τσιρκινίδης, Κουκουναράς, Θραψανιωτάκης, Κοζυράκης.

Έπαιξαν και οι: Βαρδαβάς, Λακιωτάκης, Χρυσάκης, Μοναστηριώτης, Ψιγάκης, Πετράκης, Λυραράκης, Παναγιωτάκης, Φυσαράκης, Μαυρομανωλάκης, Πλακιωτάκης.

Δαφνές: Κεφαλιανός, Βολυράκης, Κτενιαδάκης, Αργηρούδης, Χριστουλάκης, Γιώργος Μανωλαράκης, Παναγιώτης Μανωλαράκης, Νικηφοράκης, Κουρουγιαβούδης, Ζεκίρι, Δασκαλάκης.

Έπαιξαν και οι: Τσαγκαράκης Αγαθάγγελος, Ντρακότι Χρίστεν, Φειζουλάο, Τσαγκαράκης Αντώνης, Χατζηβασίλης, Φαρσαράκης, Μαστοράκης, Θανούκος, Χρύσος, Τσακαλάκης, Τζωρακάκης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P