Φιλική νίκη του Ηροδότου επί της Κ19 του ΟΦΗ

Σε ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι που έγινε στη Νέα Αλικαρνασσό, ο Ηρόδοτος έδειξε καλά στοιχεία και επιβλήθηκε με 3-2 της Κ19 του ΟΦΗ.

Ο Ηρόδοτος μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και πήρε προβάδισμα στο 14ο λεπτό, όταν ο Τσαγκαράκης έβγαλε σε θέση βολής τον Μιχελουδάκη και εκείνος κατάφερε να σκοράρει για το 1-0 με απίθανη λόμπα. Η απάντηση του ΟΦΗ ήρθε άμεσα, όταν στο 17′ ο Τσελεκίδης έφυγε στην κόντρα επίθεση και τελείωσε τη φάση, περνώντας και τον Σταματάκη για το 1-1.

Οι γηπεδούχοι πήραν και πάλι προβάδισμα ελάχιστα λεπτά μετά, με τον Τσαμαντιώτη (στην ανεπίσημη επιστροφή του με τους «μπλε») να συνεργάζεται με τον Μιχελουδάκη, ο οποίος πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, για το 2-1 στο 21′.

Στην επανάληψη ο Μιχελουδάκης έφτασε μία ανάσα από το χατ τρικ, πλασάροντας πάνω από τα δοκάρια, μετά από πάσα του Κοιλιάρα. Το τρίτο γκολ ήρθε λίγο αργότερα για τους γηπεδούχους, όταν μετά από πίεση ψηλά, ο Ηρόδοτος έκλεψε και ο Χαρίτος κρέμασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα για το 3-1.

Για το σύνολο του Μανώλη Πατεμτζή μείωσε για το τελικό 3-2 ο Τσελεγγίδης με εύστοχο πλασέ μετά από λάθος του Τζαγκαράκη.

Οι συνθέσεις:

Ηροδοτος: Σταματάκης, Τσαγκαράκης, Βόρφι, Κανδηλάκης, Λουμπάκης, Ψαρράς, Χαρίτος, Τσαμαντιώτης, Καργιωτάκης, Κοιλιάρας, Μιχελουδάκης.

Έπαιξαν και οι: Μπαρδάκης, Λίτσκας, Γιαννικάκης, Καργιωτάκης Μ., Μιχελάκης, Σχοινάκης, Μαυραντωνάκης, Νεόπουλος, Παπαδάκης.

Κ19 ΟΦΗ: Κάππας, Αλί, Καινουργιάκης, Σωμαράκης, Τζούλιαν, Ντάγια, Χαραλάμπης, Δάρλας, Συνολάκης, Τακάκης, Τσελεγγίδης.

Έπαιξαν και οι: Βγόντζας, Νινιράκης, Μπουστζοκάι, Μπλίντο, Καστελλιανάκης, Κωστέας, Χαραλαμπάκης, Βιανέλο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P