Κοσμάς σε Μπέο: «Όταν αγοράσετε την Cosmote TV ορίστε και το πρόγραμμα!»

Ο CEO της Ένωσης Γιώργος Κοσμάς, απέτρεψε την προσπάθεια του Βόλου ώστε να αλλάξει μέρα και ώρα το ΑΕΚ – Βόλος.

Ο Βόλος κατέθεσε αίτημα να αλλάξει η μέρα της αναμέτρησης κόντρα στην ΑΕΚ στο σημερινό Δ.Σ. της Superleague.

Ο Αχιλλέας Μπέος τόνισε: «ποτέ δεν είχαμε κανένα πρόβλημα να εξυπηρετήσουμε ορισμούς. Λέμε ‘ναι’ στις ομάδες που παίζουν Ευρώπη. Δε θα διευκολύνω όμως την ΑΕΚ να παίξει Δευτέρα. Το ματς θα γίνει ή Σάββατο ή Κυριακή! Δεν δεχόμαστε να ξεκουραστούν οι διεθνείς της. Εκανε αίτημα στην Cosmote να παίξει Δευτέρα για αυτό το λόγο».

Ωστόσο αυτό προκάλεσε την αντίδραση της ΑΕΚ μέσω του Γιώργος Κοσμά που ανέφερε: «Η ΑΕΚ δεν έκανε ποτέ κανένα αίτημα στην Cosmote! Η ΑΕΚ δε φοβάται κανένα αντίπαλο και θα φοβηθεί το Βόλο; Πάγια αρχή τόσο δική μας όσο και της Λίγκας είναι η εξυπηρέτηση του παρόχου. Ικανοποιήσαμε έξι αιτήματά του! Είναι η κοινή λογική! Αυτή την αγωνιστική όλες οι εμπορικές ομάδες πέφτουν μαζί. Πρέπει να προστατέψουμε το προϊόν».

Στη μέση μπήκε και ο Κώστας Καραπαπάς: «αφού η ΑΕΚ δεν έχει πρόβλημα γιατί δεν παίζει Σάββατο;», αλλά εκ νέου ο Κοσμάς του έδωσε απάντηση. «Και γιατί δεν παίζετε εσείς; Να παίξει ο Ολυμπιακός το Σάββατο! Ετσι θέλετε να το πάμε τώρα;».

Ο Μπέος αντέδρασε λέγοντας «ξύπνησα δηλαδή και είδα στον ύπνο μου ότι κάνατε αίτημα» και ο Κοσμάς συνέχισε να απαντά τεκμηριωμένα και ξεκάθαρα. «Δε θα παίξουμε το Σάββατο επειδή το θέλεις εσύ! Δεν πρόκειται να συναινέσει η ΑΕΚ! Εξυπηρετούμε τον τηλεοπτικό πάροχο! Υπάρχουν αγωνιστικές που γίνονται Δευτέρες! Δε θα το συζητήσουμε».

Ωστόσο σε εκείνο το σημείο η Κάτια Κοξένονλου και παρά τις αντιρρήσεις της Ενωσης επικοινώνησε με την Cosmote και η απάντηση του παρόχου ήταν απόλυτο: «Το ματς θα γίνει τη Δευτέρα στις 20:00!».

Πηγή Sdna.gr
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P