
Όταν ο Νίκος Παπαδόπουλος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία των Χανίων στις 25 Φεβρουαρίου, τα Χανιά βρισκόντουσαν πιο κοντά στις θέσεις του υποβιβασμού, παρά της εξάδας. Σήμερα, ένα μήνα και κάτι ημέρες μετά, τα Χανιά είναι από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος, βρίσκονται στην 3η θέση της βαθμολογίας, και έχουν μπει για τα… καλά, στο «κυνήγι της ανόδου!
Οι Κρητικοί κάνουν εξαιρετικό δεύτερο γύρο με τον Νίκο Παπαδόπουλο στον πάγκο, καθώς μετράνε έξι νίκες και δύο ισοπαλίες μέχρι στιγμής, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως δεν έχουν δεχτεί ακόμη γκολ στο δεύτερο γύρο της Super League 2.
Πριν το Νίκο Παπαδόπουλο, η ομάδα των Χανίων δεχόταν γκολ από στατικές φάσεις σχεδόν σε κάθε αγώνα, μη μπορώντας στη συνέχεια να ανατρέψει τα πράγματα. Το ματς με τον πρωτοπόρο Ιωνικό και το πρώτο στην εποχή του Νίκου Παπαδόπουλου στην ομάδα, ήταν το τελευταίο παιχνίδι όπου δέχτηκαν γκολ οι «κυανόλευκοι» καθώς από τότε μετράνε οκτώ παιχνίδια, απαραβίαστης εστίας!
Ο τεχνικός των Κρητικών, είχε δηλώσεις στα πρώτα του παιχνίδια, πως η ομάδα μπορεί να μπει στα play off, κάτι που σήμερα έχει καταφέρει και με το παραπάνω, καθώς τα Χανιά «βλέπουν» και πιο ψηλά πλέον.
Αναλυτικά η πορεία των Χανίων μέχρι στιγμής, στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος:
- Δόξα Δράμας-Χανιά 0-1
- Χανιά-Λεβαδειακός 0-0
- Χανιά-ΑΕ Καραϊσκάκης 1-0
- Εργοτέλης-Χανιά 0-1
- Χανιά-Ξάνθη 0-0
- Τρίκαλα-Χανιά 0-2
- Χανιά-Διαγόρας 1-0
- ΟΦΙ-Χανιά 0-1