Φιλικό πέρασμα των Μοιρών από την Αγία Βαρβάρα

Οι Μοίρες επικράτησαν με 4-0 στην έδρα της Αγίας Βαρβάρας σε φιλική αναμέτρηση που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης (04/09).

Οι Μοίρες επιβεβαίωσαν την καλή κατάσταση τους, επικρατώντας της Αγίας Βαρβάρας που έδειξε και εκείνη καλά στοιχεία.

Στο 5ο λεπτό οι Μοίρες πήραν κεφάλι στο σκορ όταν ο Κεραλάκης με διαγώνιο σουτ έκανε το 0-1. Μάλιστα λίγο πριν το τέλος του δεύτερου μέρους στο 45ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι βρήκαν και δεύτερο γκολ, με τον Τραορέ να σκοράρει με το κεφάλι για το 0-2.

Το σύνολο του Απόστολου Παπακώστα συνέχισε με τους ίδιους ρυθμούς και στο δεύτερο μέρος, φτάνοντας σε τρίτο γκολ με ωραίο μακρινό σουτ του Καργάκη. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Καργάκης ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 4-0.

Το σκορ έμεινε το ίδιο μέχρι το φινάλε, με τους «μπλε» της Μεσσαράς να δείχνουν να βρίσκονται σε καλή κατάσταση, περίπου δύο εβδομάδες πριν την έναρξη της σεζόν.

Από την άλλη η Αγία Βαρβάρα συνεχίζει την σκληρή δουλειά, κρατώντας τα θετικά στοιχεία που έδειξε.

Οι συνθέσεις:

Αγία Βαρβάρα: Βασιλάκης, Χατζηγεωργίου, Ματθαιάκης, Κουτουβάκης, Κασσωτάκης Μ., Καλαϊτζάκης Αν,. Γαρεφαλάκης, Μαρντάρε, Σφακιανάκης, Πρίφτης, Μανωλακάκης

Έπαιξαν και οι: Βασιλειάδης, Λέλεκας, Ανδρικάκης, Σόρρας, Γιαννόπουλος, Δασκαλάκης, Κασσωτάκης Ρ., Χασουράκης

Μοιρές: Δροσατάκης, Χαλκιαδάκης, Σκαρβελάκης, Φανουράκης, Τραορέ, Καργάκης Αλ, Βλάχος, Ηλιάκης, Κοσμαδάκης, Κεραλάκης, Εμμανουήλ,

Έπαιξαν και οι: Καργάκης Στ., Παπαδομανωλάκης, Ρουκουνάκης, Κιουπάκης, Χριστοδουλάκης Κυριακάκης Ζωγραφάκης, Φωτάκης, Κράσι, Σφυριδάκης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P