Με «διπλό» Ξεκαρδάκη τη νίκη επί της Μινωικής ο Ρούβας

Ο Ρούβας πήρε τη φιλική νίκη με 0-2 κόντρα στη Μινωική σε ένα δυνατό φιλικό που έγινε στο γήπεδο «Πανεπιστημίου/Περιφέρειας».

Ένα δυνατό παιχνίδι με άρωμα Α1 ΕΠΣΗ έγινε στην έδρα της Μινωικής, δέκα περίπου μέρες πριν την επίσημη έναρξη του πρωταθλήματος. Ο Ρούβας ήταν ο τελικός νικητής της αναμέτρησης, σε ένα ματς, στο οποίο οι Γιάννης Χατζησεβαστός και Γιώργος Ανωγειανάκης έβγαλαν τα δικά τους συμπεράσματα.

Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο Βασίλης Ξεκαρδάκης ο οποίος σημείωσε και τα δύο γκολ του αγώνα. Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης έκλεψε τη μπάλα από τον Θαλασσινό, πλασάρωντας εύκολα για το 0-1, ενώ στην επανάληψη εκμεταλλεύτηκε την ωραία κάθετη του Ξημεράκη και με ωραίο τελείωμα διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

Οι συνθέσεις:

Μινωική: Θαλασσινός, Χριστοφής, Στακάκης, Ψαρράς, Τσαμπουράκης, Καραντινάκης, Ανδρεαδάκης, Μπάλλας, Ψυκάκος, Κουρουγκιαβούρης Μ., Καρυπίδης.

Έπαιξαν και οι:: Αμπατζής, Χαραλαμπάκης, Χατζηδημητρίου, Χριστάκης, Καστελλιανάκης, Τζεβαμπινάς, Κοκκινάκης, Ρουμελιώτης.

Ρούβας: Παπαδάκης, Τσατσάκης, Ντελία, Καλεμάκης, Ντελής, Κάτελας, Αβραάμ Σεΐχ, Κόκκινος, Χριστοφοράκης, Λυδάκης, Ξεκαρδάκης.

Έπαιξαν και οι: Ξημεράκης, Μαστραχάς, Γαλανός, Γρηγορούδης, Νικολαϊδης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P