Λύγισε και αποκλείστηκε από τον Εθνικό ο ΑΟΑΝ!

Την ήττα με 3-1 στην παράταση γνώρισε ο ΑΟΑΝ από τον Εθνικό και αποχαιρέτησε πρόωρα το κύπελλο Ελλάδος.

01/09/2024-17:00
Ημίχρονο: 1-1 Τελικό: 1-1
ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
3
ΑΟΑΝ
1
Παράταση
Γκολ
29'
36'
 

Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης οι δύο ομάδες έψαχναν τα πατήματα τους στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να μην δημιουργηθεί κάτι αξιόλογο.

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία ήρθε για τους γηπεδούχους στο 17′ με τον Ζωγραφάκη να επιχειρεί δυνατό σουτ με τον Γιαγκιόζη να πραγματοποιεί εξαιρετική επέμβαση και με την βοήθεια του δοκαριού έμεινε το 0-0.

Ο Εθνικός έχασε ακόμα μια καλή στιγμή στο 20′ με τον Γεωργούση να σουτάρει από το ημικύκλιο και την μπάλα να περνάει άουτ. Ο ΑΟΑΝ έκανε αισθητή την παρουσία του στα καρέ του αντιπάλου στο 22′ με τον Γκελοσάνι να σεντράρει τον Νοκάι να παίρνει την κεφαλιά, όμως ο Δήμου μπλόκαρε εύκολα.

Η ομάδα του Άλκη Πλουσή πήρε προβάδισμα στο σκορ στο 27′ με την καταπληκτική εκτέλεση φάουλ του Σένκα ο οποίος έκανε το 0-1.

Οι πανηγυρισμοί δεν κράτησαν αρκετή ώρα στον ΑΟΑΝ, αφού ο Εθνικός στο 36′ έφερε το ματς στα ίσα με τον Τσατσαρή να σκοράρει με το κεφάλι μετά την σέντρα του Τσιάβου.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια αφήνοντας ανοιχτούς λογαριασμούς για την επανάληψη.

Με την σέντρα του δευτέρου ημιχρόνου ο ΑΟΑΝ έχασε μεγάλη στιγμή να πάρει προβάδισμα εκ νέου το προβάδισμα,  όταν ο Σένκα έκανε φάουλ ο Γκίνη από κοντά προσπάθησε όμως η μπάλα βρήκε στα σώματα.

Στο 50′ ο Εθνικός έχασε ευκαιρία με το σουτ του Γεωργούση, όμως ο Γιαγκιόζης ήταν σε ετοιμότητα. Έξι λεπτά μετά οι γηπεδούχοι είχαν δεύτερο δοκάρι με το φάουλ του Γεωργούση.

Στο 70΄ο Εθνικός είχε και τρίτο δοκάρι με τον Αντωνίου να σουτάρει όμως η μπάλα βρήκε στο  δοκάρι του Γιαγκιόζη. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απειλήσουν όμως το 1-1 έμεινε ως το τέλος και έτσι το ματς οδηγήθηκε στην παράταση.

Εκεί ο Εθνικός στο 104′ κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να σκοράρει με τον Τσιμπόκα να εκτελεί τον Γιαγκιόζη γράφοντας το 2-1. Ο ΑΟΑΝ ανέβασε τις γραμμές του για να βρει γκολ ισοφάρισης και αυτό το εκμεταλλεύτηκε ο Εθνικός που κλείδωσε την πρόκριση στο 119′ με τον Μανδαμαδιώτη να σουτάρει και να γράφει το 3-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P