Φιλική ισοπαλία για ΠΟΑ Β’ και ΟΦ Αρκαλοχωρίου

Ισόπαλοι με σκορ 2-2 αναδείχθηκαν στο Ατσαλένιο σε ένα αρκετά καλό φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στον ΠΟΑ Β’ και τον ΟΦ Αρκαλοχωρίου.

Ο ΠΟΑ Β’ κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 7’ μετά από κάθετη πάσα, ο Φίλιππος Καλογιανάκης βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα και με υποδειγματικό πλασέ έκανε το 1-0. Ο ΟΦΑ αντέδρασε και ισοφάρισε στο 16’ με τον Ελευθερίου μετά από συνδυασμό και εκμεταλλευόμενος λάθος στην άμυνα, έκανε το 1-1.

Πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος, ο Πατραμάνης με απευθείας εκτέλεση φάουλ έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στους Ατσαλενιώτες ενώ στο 52΄ο Κενδριστάκης με μακρινό σουτ, διαμόρφωσε το 2-2 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

ΠΟΑ Β’: Γιαλαμάς, Ορφανός, Κοκαράκης Γ., Μενεγάτος, Ζωάκης, Χουστουλάκης, Κωνσταντακόπουλος, Δρακάκης, Χατζηκυριάκος, Πατραμάνης, Καλογιαννάκης Φιλ.

Έπαιξαν και οι: Αλεξανδράκης, Βεγόπουλος, Βιτσαξάκης, Τσέρος, Μαυρόκωστας, Αδαμάκης, Μουτσάκης, Λυραράκης, Βρέντζος, Βαρδάκης

ΟΦΑ: Ζέφι, Κορνάρος, Βισκαδουράκης, Βερυκοκίδης, Μουρτζάκης, Δαγκωνάκης, Κουκουλιτάκης, Λουλάκης, Αουίντα, Ελευθερίου, Μποΐνι.

Έπαιξαν και οι: Κενδριστάκης, Βλαχάκης. Σαμωνάκης, Καλομοίρης, Γαλανάκης, Φουκαράκης, Βλαστός, Τουτουδάκης, Ζαχαρούλης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P