Φιλική μοιρασιά για Εργοτέλη και Δειλινά

Ισόπαλο με 1-1 ολοκληρώθηκε το φιλικό παιχνίδι του Εργοτέλη με τα Δειλινά στο Μαριτνέγκο.

Ισόπαλο σκορ και μοιρασμένες εντυπώσεις στο φιλικό τεστ ανάμεσα σε «κιτρινόμαυρους» και «πράσινους» το απόγευμα του Σαββάτου (31/08) στο Μαρτινέγκο.

Παρότι ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας τα Δειλινά στάθηκαν εξαιρετικά απέναντι στον ισχυρό τους αντίπαλο και μάλιστα πήραν το προβάδισμα, με τον Βαρούχα να πετυχαίνει ακόμα ένα γκολ στη φετινή προετοιμασία για την ομάδα του Γιάννη Κοντάκη.

Ο Εργοτέλης ανέβασε ρυθμούς και έχασε φάσεις, με τον Χατζηδάκη και τον Ξηρουδάκη να είναι εκεί όταν χρειάστηκε. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε λίγο πριν το τέλος ο Γυφτάκης με κεφαλιά, γράφοντας το 1-1.

Σίγουρα τα Δειλινά «έκλεψαν» τις εντυπώσεις, καθώς στάθηκαν όρθια σε μία δύσκολη έδρα, ενώ και ο Μηνάς Πίτσος έβγαλε τα δικά του συμπεράσματα ενόψει της συνέχειας. Αξίζει να σημειωθεί πως πήραν χρόνο οι δύο λατίνοι του Εργοτέλη, Γκόμες και Γκονζάλεζ.

Οι συνθέσεις:

Εργοτέλης: Μιράσι, Βασιλείου, Πλατοκούκης, Κούγκα, Μαυροειδής, Κόκκινος, Χότζα, Παναγιωτάκης, Κουντούρης, Ψαρολογάκης, Βασιλάκης.

Έπαιξαν και οι: Αποστολάκης, Δημαράκης, Καλαϊτζάκης, Σφακιανάκης, Ντίσα, Κεφαλούκος, Ντάγια, Γιακουμάκης, Γυφτάκης, Γκόμες, Γκονζάλεζ. Κατσούρι.

Δειλινά: Χατζηδάκης, Στοιχειός, Χριστοδουλάκης, Μυρωδιάς, Βρετός, Σαϊτάκης, Σιαπλαούρας, Καλαφάτης Ρ., Μαθιουλάκης, Βαρούχας, Κοκοσάλης.

Έπαιξαν και οι: Ξηρουδάκης, Παναγόπουλος, Τάφα, Ερμάλ, Κόκκας, Γιακουμάκης, Κανάκης, Κεφαλούκος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P