Φιλικό ξεμούδιασμα και νίκη για την Κ15 του ΟΦΗ στο Ατσαλένιο

Ένα δυνατό φιλικό ξεμούδιασμα έδωσαν στο Ατσαλένιο ο τοπικός Ερμής με την Κ15 του ΟΦΗ, με τους «ασπρόμαυρους» να παίρνουν τη νίκη.

Η Κ15 του ΟΦΗ μπήκε από την αρχή εντυπωσιακά και ο Άγγελος Μιχαήλ Παναγιωτάκης με δύο γκολ στο ξεκίνημα έκανε το 0-2. Μάλιστα δεν σταμάτησε εκεί, αφού με το τρίτο προσωπικό τέρμα έκανε το 0-3 στο 15′.

Το τέταρτο γκολ για την ομάδα του Κυριάκου Πετρά πέτυχε ο Τσαπλατούρος, ενώ το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον ίδιο ποδοσφαιριστή να βρίσκει δίχτυα για το 0-5.

Στο δεύτερο μέρος ο Λευτέρης Καπαρός έκανε το 0-6. ενώ λίγο μετά ο Αχιλλέας Παπαδάκης πέτυχε το έβδομο γκολ του ΟΦΗ, για να διαμορφωθεί το τελικό 0-7.

Οι συνθέσεις:

Ερμής Ατσαλένιου: Αγαπάκης, Κουκουνάρας, Περσέκου, Αργυρίου, Γκιόκας, Παπαδάκης Μαν., Θραψανιωτάκης, Γκέργκι, Καλαθάκης, Κοζυράκης.

Έπαιξαν και οι: Πλακιωτάκης, Λογοθέτης, Κάββαλος, Διγενής, Λυραράκης, Καμαρίτης, Μοναστηριώτης, Κατσελάκης, Χρυσάκης, Μαρκάκης, Μπάμπης, Τσιρκινίδης, Μαυρομανωλάκης.

ΟΦΗ Κ15: Ξυφανταράκης, Κογκάκης, Κλάδος, Κλωνάρης, Μίτο, Βαρδουλάκης, Δρίμης, Τσαλπατούρος, Παναγιωτάκης, Χριστοδουλάκης, Ξυδάκης.

Έπαιξαν και οι: Καπαρός Μ., Πατεράκης, Μπουλούκας, Οικονομάκης, Πλαΐτης, Καμπουράκης, Παπαδάκης Αχ., Καπαρός Λ., Παπαδάκης Γ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P