Ανακοίνωση Ποσειδώνα προς πάσα κατεύθυνση: «Κάτω τα χέρια σας από το Ικάριο»

Ανακοίνωση προς πάσα κατεύθυνση και με μεγάλο νόημα εξέδωσε ο Ποσειδώνας το μεσημέρι της Τετάρτης.

Η διοίκηση του Ποσειδώνα έκανε αναφορά στις δημοτικές αρχές τονίζοντας πως η ομάδα έχει αδικηθεί κατάφωρα τονίζοντας παράλληλα πως ο Ποσειδώνας έχει πληρώσει αρκετές χιλιάδες ευρώ για να διατηρείται ακόμα ο χώρος.

Παράλληλα τονίζουν στην ανακοίνωση ότι η μόνη ομάδα που δικαιούται να φιλοξενηθεί είναι η Χαραυγή. Τέλος ζητάει από τον Δήμαρχο της περιοχής να κάνει αυτό που ξέρει και να προχωρήσει το έργο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Προς πάσα κατεύθυνση! Κάτω τα χέρια σας από το Ικάριο γήπεδο

Να γνωρίζετε την ιστορία και να σέβεστε ότι υπάρχει μια ομάδα στα ανατολικά προάστια που έχει αδικηθεί κατάφωρα από όλες τις δημοτικές αρχές. Για να διατηρείται ακόμη σήμερα αυτός ο χώρος άθλησης η ομάδα μας έχει πληρώσει αρκετές χιλιάδες ευρώ και υπάρχει παροχή ΔΕΗ στο όνομα του σωματείου μας.

Αναμένουμε την νέα δημοτική αρχή που έχει παραλάβει πλήρη φάκελο παραχώρησης να σταματήσει το πλιάτσικο και το εμπόριο πιστεύουμε εν άγνοια των δημοτικών αρχών.Το γήπεδο αυτό έγινε για λογαριασμό του Ποσειδωνα και με δικαίωμα χρήσης κατόπιν συμφωνίας με την δημοτική περιουσία και το σωματείο μας.

Στα ταμεία του Δήμου έχουν εισπραχθεί για το σωματείο μας 486.000 ευρώ που έως σήμερα κανένας δεν ξέρει τον λόγο που δεν εκταμιεύονται.

Στην τελευταία μας συνάντηση με τον κ Καλοκαιρινό έδειξε την αποφασιστικότητα του να επενδυθούν τα χρήματα αυτά στο Ικάριο γήπεδο και μας βρίσκει σύμφωνους. Η μόνη ομάδα που δικαιούται να φιλοξενηθεί στον χώρο αυτό είναι η ευπαθή κοινωνική αθλητική ομάδα της Χαραυγης.

Σήμερα ζητάμε την συμπαράσταση ολων των κατοίκων των ανατολικών Προαστείων να σταματήσει το άκρως επικίνδυνο παιχνίδι που γίνεται στο χώρο αυτό με προπονήσεις μικρών παιδιών επι πληρωμή σε διάφορους προπονητές που εκμετάλλευονται τον χώρο σιωπηρά και πιθανόν με την κάλυψη δημοτικών υπαλλήλων.

Υπενθυμίζουμε ως προάστιο 30.000 κατοίκων ότι δεν θα ανεχτούμε πια να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση και ζητάμε την δίκαιη λύση , όπως δόθηκε σε όλα τα σωματεία του Ηρακλειου τα προηγούμενα χρόνια που εκταμιεύτηκαν ανάλογα χρήματα στα ταμεία τους.

Η σημερινή κατάσταση δεν τιμάει κανένα υπεύθυνο της πόλης και με όποιο αξίωμα κατέχει με την δύναμη των πολιτών.

Θέλουμε να διαφυλάξουμε την δημοτική περιουσία και να σταματήσει αυτή η θλιβερή εικόνα στην πόλη μας. Αλέξη Καλοκαιρινέ και ξέρεις και μπορείς. ΝΑΠΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P