Η προαναγγελία της Super League 2 για το ΟΦΙ-Χανιά

Ο ΟΦ Ιεράπετρας θα υποδεχτεί τα Χανιά, στο Κρητικό ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής της Super League 2, με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους.

Η ομάδα του Λασιθίου δίνει μεγάλη μάχη για την παραμονή της στην κατηγορία και θέλει μόνο νίκη για να συνεχίσει να έχει ελπίδες για την σωτηρία. Από την άλλη τα Χανιά είναι από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες το τελευταίο διάστημα και θέλει να συνεχίσει την εξαιρετική της πορεία, προκειμένου να εδραιωθεί στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας.

Αναλυτικά οι αριθμοί της Super League 2 για το Κρητικό ντέρμπι: «Η φορμαρισμένη ομάδα των Χανίων πηγαίνει στην Ιεράπετρα γνωρίζοντας ότι με μια νίκη πατάει πολύ γερά στην πρώτη εξάδα. Επτά παιχνίδια αήττητη η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου, με πέντε νίκες σε αυτά, έχει σε όλη τη σεζόν μια ήττα εκτός έδρας! Αυτή τη Λάρισα, που ήταν και το τελευταίο παιχνίδι του Αλέκου Βοσνιάδη στον πάγκο.

Δύσκολα σκοράρει, γκολ δεν δέχεται εύκολα με αποτέλεσμα σε 18 παιχνίδια της ΠΑΕ Χανιά να έχουν επιτευχθεί 20 γκολ, 12 υπέρ και οκτώ κατά. Τα λιγότερα από κάθε άλλη ομάδα. Έχει πετύχει μια φορά δύο γκολ και αυτή εκτός έδρας και έχει δεχτεί μια φορά δύο γκολ και αυτή εντός έδρας!

Ο ΟΦ Ιεράπετρας παλεύει σθεναρά τα παιχνίδια του, ειδικά στην έδρα του. Αφού πρόσφατα νίκησε την Παναχαϊκή, έχασε στο τέλος από τον Ιωνικό και υποχρέωσε σε ισοπαλία τον Λεβαδειακό.

Στην πρώτη του σεζόν στην κατηγορία, ο ΟΦ Ιεράπετρας βρίσκεται μαζί με την ΑΕ Καραϊσκάκης στο τέλος της βαθμολογίας, αλλά θα προσπαθήσει να πάρει ότι ακόμα μπορεί.

Στον πρώτο γύρο η ΠΑΕ Χανιά νίκησε με το… αγαπημένο της σκορ, 1-0 (66′ σουτ Βασιλόγιαννης) τον ΟΦ Ιεράπετρας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P