Στον ΑΟΑΝ ο ο Γ. Θεοδωράκης και ο Αντ. Μολυμπάκης

Παίκτης του ΑΟΑΝ θα πρέπει να θεωρείται ο Γιάννης Θεοδωράκης, καθώς συμφώνησε σε όλα με τους Λασιθιώτες και θα ανακοινωθεί εντός της ημέρας, ενώ στην τελική ευθεία είναι η απόκτηση με τη μορφή δανεισμού του Αντώνη Μολυμπάκη.

Ο ΑΟΑΝ ολοκληρώνει δύο ακόμη μεταγραφικές κινήσεις, έχοντας συμφωνήσει σε όλα με τον Γιάννη Θεοδωράκη που τη περυσινή χρονιά αγωνίστηκε με τη φανέλα του Γιούχτα στο πρωτάθλημα της Super League 2, ενισχύοντας την αμυντική του γραμμή με έναν στόπερ σε καλή ηλικία (23 ετών) και εμπειρίες από εθνικές κατηγορίες.

Πέραν του Γιούχτα, έχει αγωνιστεί ακόμη και στον Ηρόδοτο, όπου συνεργάστηκε με τον νυν προπονητή του ΑΟΑΝ Αλκιβιάδη Πλουσή, ενώ έχει φορέσει τη φανέλα τόσο της Κ19 του Εργοτέλη, όσο και της πρώτης ομάδας.

Επιπλέον, ο ΑΟΑΝ, προχωράει και σε μία ακόμη κίνηση, επαναφέροντας στον Άγιο Νικόλαο τον Αντώνη Μολυμπάκη, έναν νεαρό ποδοσφαιριστή που είχε παραχωρηθεί στον ΟΦΗ, αγωνιζόμενος τη περυσινή χρονιά με την Κ15 των «ασπρόμαυρων».

ΟΦΗ και ΑΟΑΝ έχουν συμφωνήσει για τη παραχώρησή του με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο και ο λόγος της μετακίνησης έχει να κάνει με οικογενειακούς λόγους, που τον αναγκάζουν να επιστρέψει για τον επόμενο χρόνο στο Λασίθι.

Ο Αντώνης Μολυμπάκης, είναι γεννημένος το 2009, είχε αρκετές συμμετοχές πέρυσι με την Κ15 του ΟΦΗ, αγωνίζεται ως εξτρέμ.

Η απόκτηση του Γιάννη Θεοδωράκη θα ανακοινωθεί σήμερα, ενώ του Μολυμπάκη, τις πρώτες ημέρες της επόμενης εβδομάδας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P