Φιλική νίκη για τον Ζαρό κόντρα στον Μαραθώνα

Τη νίκη με 4-1 πήρε ο Ζαρός κόντρα στον Μαραθώνα σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στην Μεσσαρά το απόγευμα της Τετάρτης.

Στέλιος Ανωγειανάκης και Μάκης Λυκούδης είχαν την ευκαιρία να τσεκάρουν όλους τους ποδοσφαιριστές τους στο παιχνίδι που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης στον Ζαρό, με τους «πράσινους», να δείχνουν πιο αποτελεσματικοί και να καταφέρνουν να κερδίσουν με 4-1.

Ο Ζαρός πήρε προβάδισμα στο παιχνίδι με δύο γκολ του Ζαχάρη Κοπιδάκη, ενώ το τρίτο το πέτυχε ο Μιχάλης Χαραλαμπάκης, ο οποίος είναι από τις ακαδημίες της ομάδας και είναι μόλις 14 ετών.

Ο Μαραθώνας μείωσε στο σκορ με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ντερβισάι για να έρθει ο Μανιαδάκης να γράψει το 4-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Οι δύο προπονητές έβγαλαν τα συμπεράσματα τους και πλέον θέλουν στις επόμενες προπονήσεις να βελτιώσουν αυτά που δεν τους άρεσαν σήμερα.

Ζαρός: Αλμπαντάκης Γ., Ζαχαριουδάκης, Αλμπαντάκης Εφ., Γιατρομανωλάκης, Σαριδάκης Κ., Καργάκης, Λεμονάκης, Χαραλαμπάκης, Φουντουλάκης, Μερκούρι, Κοπιδάκης.

Έπαιξαν και οι: Παπαδομανωλάκης, Ζωγραφάκης Χαρ., Μανιαδάκης, Χαραλαμπάκης Εμμ., Φραγκιαδάκης Π., Αλμπαντάκης Εφ., Παπαδοβασιλάκης Κ., Παντελίδης Γ., Θεοχαράκης Μ., Σαριδάκης Ν., Ρομπογιαννάκης Μ.

Μαραθώνας: Δομοσίδης, Πατελάκης, Μαργέτας, Ντερβισάι, Γεωργαλής, Βραχασωτάκης, Σταματάκης Μ., Βαμβουκάκης, Μανουσάκης Ν., Χαραλαμπάκης Σ., Πουλακάκης.

Έπαιξαν και οι: Αθανασάκης, Γουρνιανάκης, Μανδαλενάκης, Παντελίδης, Αλεξάκης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P