Στο… φουλ οι μηχανές στο Άλογο, ξεκίνημα στις 26 Αυγούστου!

Με τη πλειοψηφία του περυσινού ρόστερ, να συνεχίζει και τη νέα αγωνιστική περίοδο, το Άλογο Μαλεβιζίου, μετράει αντίστροφα για την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου.

Ο Μάικ Παρθενάκης, έχει αναλάβει να οργανώσει το ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου, με τη πλειοψηφία του περυσινού ρόστερ, να παραμένει στην ομάδα, στηρίζοντας τη νέα προσπάθεια στην Β τοπική κατηγορία.

Η πρώτη προπόνηση για τη νέα σεζόν, έχει προγραμματιστεί για την Δευτέρα 26 Αυγούστου στις 20:30, στο γήπεδο της Τυλίσου, ένα γήπεδο που θα έχει και για φέτος ως έδρα τόσο στους αγώνες όσο και στις προπονήσεις η Μαλεβιζιώτικη ομάδα.

Από το περυσινό ρόστερ, αποχώρησαν οι Κατσελής, Σερλιδάκης, Βραχασωτάκης, Σαμόλης και Χρυσοφός, ενώ αποφάσισε να σταματήσει το ποδόσφαιρο ο Αλέξης Κυραλάκης.
Αυτοί που αποδέχτηκαν να παραμείνουν και τη νέα σεζόν στην ομάδα, είναι οι Βάμβουκας Νίκος, Ζερβός Μιχάλης, Ανδρουλάκης Μάνος, Γιαννακάκης Μάνος, Γκιαουράκης Μιχάλης, Γκούφας Δημήτρης, Ζερβός Νίκος, Ζερβός Γιώργος, Κάββαλος Γιάννης, Μανουσάκης Μάνος, Παπαδάκης Μιχάλης, Παρασύρης Κώστας, Νικηφόρος Αλέξανδρος, Πατεράκης Μάνος, Περάκης Δημήτρης, Πυτικάκης Γιώργος, Συνολάκης Γιώργος, Φαρσάρης Νέστορας, Φουκάκης Μάνος, Χαλκιαδάκης Νίκος και Χριστοδουλάκης Θανάσης.

Επίσης, επιστρέφουν στην ομάδα τόσο ο Χάρης Καπετανάκης, όσο και ο Άρης Κεραμυδάς, που αγωνίστηκαν με το Άλογο Μαλεβιζίου και τη σεζόν 2022-23, όμως τη σεζόν 2023-24 λόγω υποχρεώσεων δεν μπόρεσαν να αγωνιστούν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P