Εγκαινιάζει τη νέα του ακαδημία ο Μαραθώνας

Την έναρξη μίας νέας και φιλόδοξης πρωτοβουλίας ανακοίνωσε ο Μαραθώνας.

Συγκεκριμένα η ομάδα των Καλεσών ανακοίνωσε την εγκαινίαση της νέας του ακαδημίας η οποία θα λειτουργήσει από τις αρχές Σεπτεμβρίου, μία νέα προσπάθεια που αποσκοπεί στη στήριξη του αθλητισμού στο χωριό, με την ανάδειξη παιδιών που στο μέλλον θα στελεχώσουν τον Μαραθώνα.

Η ανακοίνωση:

«Αγαπητοί συγχωριανοί και φίλοι της ομάδας μας,
ΑΟ ΜΑΡΑΘΏΝΑ

Με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό, σας ανακοινώνουμε την έναρξη μιας νέας και φιλόδοξης πρωτοβουλίας που αποσκοπεί στη δυναμική συμμετοχή της νεολαίας του χωριού μας στον αθλητισμό. Από τις αρχές Σεπτεμβρίου, η ομάδα μας θα εγκαινιάσει την Ακαδημία Μαραθώνα, έναν χώρο όπου τα παιδιά του χωριού θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου, να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους και, το πιο σημαντικό, να καλλιεργήσουν το αίσθημα της συνεργασίας, του σεβασμού και της ομαδικότητας.

Η δημιουργία της Ακαδημίας αποτελεί έναν από τους βασικούς μας στόχους για τη νέα χρονιά, και πιστεύουμε ακράδαντα ότι η νεολαία μας μπορεί να αποτελέσει το θεμέλιο για το μέλλον της ομάδας και του χωριού μας. Θέλουμε να προσκαλέσουμε όλα τα παιδιά να συμμετάσχουν ενεργά σε αυτή την προσπάθεια, να γίνουν μέλη αυτής της μεγάλης αθλητικής οικογένειας και να μοιραστούν μαζί μας το πάθος για το ποδόσφαιρο.

Ως διοίκηση, δεσμευόμαστε να παρέχουμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες εκπαίδευσης και εξέλιξης για τα παιδιά μας, με στόχο να αναδείξουμε το ταλέντο τους και να τους προσφέρουμε αξέχαστες εμπειρίες. Η συμμετοχή και η στήριξή σας είναι απαραίτητη για την επιτυχία αυτής της προσπάθειας, και γι’ αυτό σας καλούμε να σταθείτε δίπλα μας, ώστε να χτίσουμε μαζί ένα λαμπρό μέλλον για την ομάδα μας και τους νέους του χωριού.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Ακαδημία Μαραθώνα και τη διαδικασία εγγραφής, παρακαλούμε να επισκέπτεστε τη σελίδα μας, όπου σύντομα θα δημοσιευθούν όλες οι λεπτομέρειες.

Σας ευχαριστούμε θερμά και ανυπομονούμε να σας δούμε στο γήπεδο!

Με εκτίμηση,
Πρόεδρος Δημήτρης Λυδακης».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P