Δεύτερη νίκη για τον Αλμυρό, 2-1 τον Μοχό

Το 2Χ2 στα φιλικά έκανε ο Αλμυρός που επικράτησε με 2-1 του Μοχού σε παιχνίδι που έγινε στο Γάζι.

Σε ένα παιχνίδι που σημαδεύτηκε από τους έντονους ανέμους, ο Αλμυρός ήταν ο νικητής, επικρατώντας του Μοχού που επίσης έδειξε πολύ καλή εικόνα. Δημήτρης Κόκκινος και Αντώνης Λεκάκης είδαν θετικά πράγματα από τις ομάδες του, βγάζοντας χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της συνέχειας, αν και είναι δεδομένο πως αμφότερες οι ομάδες έχουν ακόμη πολύ δρόμο να διανύσουν για να βρεθούν στο επίπεδο που θέλουν.

Το σκορ άνοιξε για τους «πορτοκαλί» ο Γιάννης Κόκκινος, προτού ισοφαρίσει για τον Μοχό ο Σούρσος, για να έρθει και πάλι ο Κόκκινος με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα να γράψει το τελικό 2-1, σε ένα παιχνίδι που είχε φάσεις και για άλλα γκολ και από τις δύο πλευρές, με τους έντονος ανέμους όμως να μην βοηθούν στο να γίνει το καλύτερο δυνατό παιχνίδι.

Οι συνθέσεις:

Αλμυρός: Ματέο, Ζερβός, Παπουτσιδάκης, Σαρρής, Τουγλής, Σκούφος, Δεσίπρης, Παντερής, Κουτσογιαννάκης, Κόκκινος, Σωτήρχος.

Έπαιξαν και οι: Πεδιαδιτάκης, Απλαδάς, Χαρουσάκης Ρ., Κωστάκης Β., Ρεμιδιανάκης, Καμαρίτης, Τζαγκαράκης Δ., Μυλωνάκης, Πολυμερίδης, Μποάνκα.

Μόχος: Ζαφείρης, Ραπανάκης, Τσιμηνικάκης Σ., Παγώνης, Βαρδάκης, Τσακάνι, Χασουράκης, Φραγκάκης, Ζαφείρης Αλ., Μυλόβας, Σούρσος.

Έπαιξαν και οι: Καφετζάκης, Παπουτσάκης, Χουδετσανάκης, Κώτσης, Καρακατσάνης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P