Νέα σημαντική προσθήκη με Βαγγ. Ανυφαντάκη!

Μία ακόμη σημαντική προσθήκη ολοκληρωσε ο Αστέρας Μυρτιάς, που συμφώνησε σε όλα με τον Βαγγέλη Ανυφαντάκη, που έχει αγωνιστεί και στην Α1 ΕΠΣΗ με τη φανέλα της Βόνης.

Οι άνθρωποι του Αστέρα Μυρτιάς, συμφώνησαν σε όλα με τον Βαγγέλη Ανυφαντάκη, που ενισχύει σημαντικά την αμυντική γραμμή, προσθέτοντας ποιότητα αλλά και εμπειρία.

Ο 29χρόνος αμυντικός, αγωνίστηκε στην Α1 ΕΠΣΗ με τη φανέλα της Βόνης τόσο τη σεζόν 2021-22 όσο και την αμέσως επόμενη, ενώ είχε σταθεί άτυχος και ένας τραυματισμός δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί τη σεζόν 2023-24.

Ο Αστέρας Μυρτιάς, συνεχίζει την δυναμική του ενίσχυση, ενώ υπενθυμίζουμε, η «πρώτη» για τη νέα σεζόν, είναι προγραμματισμένη για την Δευτέρα (19/8).

Υπενθυμίζουμε, πορπονητής του Αστέρα Μυρτιάς παρέμεινε ο Μαρίνος Σφακιανάκης, ενώ απο το περυσινό ρόστερ, έχουν διατηρηθεί οι: Μανώλης Κελαράκης, Μανώλης Καλογερίδης, Γιώργος Κοτζιάς, Νίκος Κοτζιάς, Στέλιος Στειακάκης, Παντελής Σοκολάκης, Νίκος Κουκάκης, Δήμος Χαριτάκης, Μιχάλης Κουκάκης, Κώστας Δασκαλάκης, Μανώλης Λάμπρου, Γιώργος Λουρίδας, Ευθύμης Ευθυμιάδης, Γιώργος Στεφανάκης, Κώστας Καράνταγλης, Κώστας Βιτσαξάκης, Παναγιώτης Τζιράκης.

Όσο αναφορά τις μεταγραφές, έχουν ήδη αποκτηθεί και ανακοινωθεί οι: Μιχάλης Σταυρακάκης, Μιχάλης Γεωργιάδης, Αγαπητός Καναβάκης, Στάθης Κτιστάκης, Νίκος Στρατάκης, Στέλιος Γαλανάκης,Μανώλης Ζερβάκης, Μάνος Χριστάκης, Αρτέμης Σταυρακάκης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P