Φιλική πρεμιέρα με νίκη για τον Αλμυρό!

Τη φιλική νίκη με 3-1 επί της Χαραυγής πήρε ο Αλμυρός σε αναμέτρηση που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου (10/08) στο Γάζι.

Δυνατό τεστ στο πλαίσιο της προετοιμασίας έγινε στο Γάζι, με τον Αλμυρό και τη Χαραυγή να δίνουν το πρώτο φιλικό της καλοκαιρινής προετοιμασίας. Δημήτρης Κόκκινος και Μιχάλης Δεληγιάννης δοκίμασαν αρκετά πρόσωπα και σχήματα, σε μία προσπάθεια οι ομάδες τους να αποκτούν σιγά σιγά ρυθμό ενόψει της συμμετοχής σε Α1 και Α2 ΕΠΣΗ αντίστοιχα.

Οι «πορτοκαλί» μπήκαν δυνατά και με δύο τέρματα από τον Κουτσογιαννάκη στο 10′ και τον Γιάννη Κόκκινο στο 20′ πήραν από νωρίς προβάδισμα με 2-0.

Στην επανάληψη η Χαραυγή, με τον Χρήστο Νικολάου να εκμεταλλεύεται το λάθος του Χαραλαμπάκη, σκοράροντας εύκολα σε κενή εστία. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε λίγο πριν το φινάλε με πολύ όμορφο τέρμα του Κουτάντου που στο 85′ έκανε το 3-1.

Ο Αλμυρός πήρε τη φιλική νίκη, με τον Δημήτρη Κόκκινο να δίνει την ευκαιρία σε όλους τους παίκτες του να πάρουν λεπτά συμμετοχής και η Χαραυγή τέσταρε τις δυνάμεις της, έχοντας καλή παρουσία με έναν αντίπαλο μεγαλύτερης κατηγορίας.

Οι συνθέσεις:

Αλμυρός: Ματέο, Ζερβός, Τουγλής, Παπουτσιδάκης, Σαρρής, Χασουράκης Ρ., Κουτσογιαννάκης, Σκούφος, Κωστάκης, Απλαδάς, Κόκκινος.

Έπαιξαν και οι: Πολυμερίδης, Κουτάντος, Σωτήρχος, Τσαγκαράκης, Ρεμιδιανάκης, Λογοθέτης, Παντερής, Βελιβασάκης, Δεσίπρης, Πεδιαδιτάκης, Μυλωνάκης, Καμαρίτης, Μποάγκα, Χασουράκης Μ., Χαραλαμπάκης.

Χαραυγή: Τουμπάκης, Κοζυράκης, Προκοπής Νικολαου, Ψιμόπουλος, Καλαμιώτης Χρήστος, Ασλαματζίδης Καλαμιώτης Ηρακλής Καουκάκης, Καρτσάκης, Βλαχάβας, Νικολάου Χρήστος.

Έπαιξαν και οι: Βασίλης Μήτρου, Βαγγέλης Μήτρου, Βαγγέλης Βασίλειου, Κατσαρής Χρήστος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P