«Λευκή» ισοπαλία για Κ19 ΟΦΗ και ΑΟΤ

Η Κ19 του ΟΦΗ έδωσε φιλική αναμέτρηση κόντρα στον ΑΟ Τυμπακίου η οποία ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα.

Στο ΒΑΚ η Κ19 του ΟΦΗ έπαιξε απέναντι στον ΑΟΤ, με τις δύο ομάδες να… ξεμουδιάζουν, δείχνοντας πως ακόμα βρίσκονται σε αρκετά πρώιμο επίπεδο της προετοιμασίας τους. Οι φάσεις στο ματς ήταν λίγες, με τους γηπεδούχους να έχουν την υπεροχή στην κατοχή στο πρώτο μέρος και την ομάδα του Νίκου Σουτζή να ανεβαίνει στην επανάληψη.

Το σημαντικό για τους δύο προπονητές ήταν πως μοίρασαν τον χρόνο στους παίκτες τους, δίνοντας τους την ευκαιρία να αγωνιστούν και να πάρουν πολύτιμα λεπτά συμμετοχής. Η καλύτερη στιγμή στο φιλικό που γενικά είχε λιγοστές φάσεις, ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο, όταν μετά από κλέψιμο ο Παπανδρέου σημάδεψε στο δοκάρι του ΟΦΗ, φτάνοντας κοντά στο γκολ.

Οι συνθέσεις:

Κ19 ΟΦΗ: Μανουσάκης, Κουτσουπιάς, Καινουργιάκης, Λαγουδάκης, Μπλίντο, Ντάγια, Πορτοκαλίδης, Δάρλας, Τσελεκίδης, Σταυροπουλος, Τακάκης.

Έπαιξαν και οι: Κάππας, Νίνης, Αλί, Χαραλαμπάκης, Κωνσταντακόπουλος, Καστελλιανάκης, Χαραλάμπης, Κωστέας, Κούβδος, Σωμαράκης, Τζούλιαν

ΑΟΤ: Χρήστου, Λούσι, Αριστεινίδης, Κουρουθιανάκης, Σαβουιδακης, Στεφανάκης, Κουτάντος, Γρηγοράκης, Νικολακάκης, Καλογεράς, Κατσικοκέρης.

Έπαιαξν και οι: Ιατράκης, Λούσι, Γερακιός, Σαβουϊδάκης, Τσακιράκης, Στεφανάκης, Παραθύρας, Παπανδρέου, Χαϊντίνι, Κοζορώνης, Καλογεράς, Σαριδάκης.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P