Σενγκέλια ο «εκλεκτός» του Δέλλα!

Ο Λεβάν Σενγκέλια είναι ο «εκλεκτός» του Τραϊανού Δέλλα για τη θέση του αριστερού εξτρέμ, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις και αναμένεται τα επόμενα 24ώρα στο Ηράκλειο.

Στην τελική του ευθεία είναι ο μεταγραφικός σχεδιασμός του ΟΦΗ, με τον Τραϊανό Δέλλα, να έχει καταλήξει στο πρόσωπο του Λεβάν Σενγκέλια, όσο αναφορά τη θέση του αριστερού εξτρέμ, με τις δύο πλευρές να είναι πολύ κοντά σε οριστική συμφωνία.

Μετά από δύο χρόνια στο Αγρίνιο, για λογαριασμό του Παναιτωλικού, ο διεθνής με την εθνική Γεωργίας ποδοσφαιριστής, είχε ενημερώσει τους Αγρινιώτες για τη πρόθεσή του να αποχωρήσει, καθώς επιθυμία του ήταν να αγωνιστεί σε ομάδα με υψηλότερους στόχους.

Με τη φανέλα του Παναιτωλικού, ο Σενγκέλια είχε 56 συμμετοχές, σημειώνοντας 5 γκολ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.  Στον Παναιτωλικό, αγωνίστηκε και ως δεξί εξτρέμ, καθώς παρ’ ότι αριστεροπόδαρος, το γεγονός πως αρέσκεται να «δοκιμάζει» το πόδι του από μακρινές αποστάσεις, του έδινε τη δυνατότητα να δημιουργεί απειλές και με μακρινά σουτ, πετυχαίνοντας μάλιστα και κάποια από τα ωραιότερα γκολ του Παναιτωλικού τα τελευταία χρόνια.

Στην Εθνική Γεωργίας, λόγω του 3-5-2 του ομοσπονδιακού τεχνικού, αγωνιζόταν σ’ όλη την αριστερή πλευρά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P