«Μπαμ» με Κανταρτζή ο ΠΟΗ – Ακόμα δύο προσθήκες!

Μία πολύ μεγάλη μεταγραφή ολοκλήρωσε ο Παναθηναϊκός Ηρακλείου που ήρθε σε συμφωνία με τον Μάνο Κανταρτζή!

Την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν ξεκίνησε το βράδυ της Δευτέρας ο ΠΟΗ υπό τις οδηγίες του Χρήστου Μουρτζάκη, με όνειρα και φιλοδοξίες για μια καλή σεζόν.

Την εμφάνιση τους όμως έκαναν τρία καινούργια πρόσωπα στην «πρώτη» προκαλώντας αίσθηση. Ειδικότερα, η παρουσία του Μάνος Κανταρτζή αλλάζει το επίπεδο στη γραμμή κρούσης για τοις «πράσινους» αφού ο πρώην επιθετικός του Αετού αποτελεί έναν από τους κορυφαίους σκόρερ της κατηγορίας τα τελευταία χρόνια, σταματώντας στα 19 γκολ την περσινή σεζόν.

Μάλιστα δεν ήταν ο μόνος πρώην παίκτης του Αετού που βρέθηκε στην πρώτη του Παναθηναϊκού, αφού εκεί βρέθηκε και ο Γιάννης Σκουραδάκης που από τη νέα σεζόν θα υπερασπίζεται την εστία των «πράσινων».

Το σύνολο του Χρήστου Μουρτζάκη ενισχύεται και με ακόμα έναν ποδοσφαιριστή, αποκτώντας τον Στέλιο Σφακιωτάκη, έναν έμπειρο στόπερ που αγωνίζονταν μέχρι πρότινος στον Πήγασο.

Σίγουρα μιλάμε για τρεις σπουδαίες κινήσεις που ανεβάζουν το επίπεδο του ρόστερ και δίνουν  μεγάλη ποιότητα για τον ικανό τεχνικό!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P