Φαιστός: Με απόλυτη επιτυχία το γλέντι-Ευχαρίστησε κόσμο και χορηγούς

Έπειτα από την επιτυχημένη εκδήλωση με το συγκρότημα του «Ψαρογιώργη», η ομάδα της Φαιστού, ευχαριστεί κόσμο και όλους τους χορηγούς της, που στηρίζουν την προσπάθεια όλη την χρονιά.

Πλήθος κόσμου βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου στους Βώρρους στην χοροεσπερίδα της Φαιστού με το συγκρότημα του Γιώργου Ξυλούρη (Ψαρογιώργη), με την διοίκηση φανερά συγκινημένη από την στήριξη να ευχαριστεί τους πάντες.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΑΕ, Φαιστός ευχαριστεί θερμά όλους τους χορηγούς που στηρίζουν την προσπάθεια της ομάδας μας όλη την χρονιά. Ευχαριστούμε επίσης τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του στην εκδήλωση που έγινε με το συγκρότημα του Γιώργου Ξυλούρη (Ψαρογιώργη) και στέφθηκε με επιτυχία».

Τώρα όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, σήμερα Δευτέρα, ξεκινάει το αρχικό στάδιο της προετοιμασίας για την Φαιστό, υπό τις οδηγίες του τεχνικού της, Γιάννη Νικολιδάκη.

Ο πήχης για την χρονιά αυτή είναι μεγάλος, θέλοντας να έχει πρωταγωνιστικούς ρόλους στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ. Στα μεταγραφικά, η ομάδα των Βώρρων έχει κρατήσει τον βασικό της κορμό, έχοντας επίσης ενισχυθεί με ποιοτικούς παίχτες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P