Πήγασος: Αποσύρεται από το πρωτάθλημα-Παραιτήθηκαν Μακράκης και Παπαδάκης

Ραγδαίες οι εξελίξεις στον Πήγασο…

Η μέχρι πρότινος διοίκηση του Πήγασου καθημερινά είχε επαφές με ανθρώπους που θα μπορούσαν να στελεχώσουν το νέο Δ.Σ. χωρίς ωστόσο να υπάρξει κάποια θετική κατάληξη.

Έτσι με ανακοίνωση της η ομάδα γνωστοποίησε την μη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΗ για τη σεζόν 2024-25, ενώ παραιτήθηκαν ο πρόεδρος Χαράλαμπρος Μακράκης και ο γραμματέας Γιώργος Παπαδάκης.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Μετά από πολλές συζητήσεις και επαφές με ανθρώπους που θα μπορούσαν να στελεχώσουν το Δ.Σ αλλά και το έμψυχο δυναμικό. (ρόστερ) ο προβληματισμός μας είναι μεγάλος αλλά και δύσκολη η πορεία της ομάδας λόγο του μη ενδιαφέροντος να συνδράμουν ενεργά!

Η απογοήτευση μεγάλη και η απόφαση δύσκολη μετά από 22 χρόνια συνεχούς παρουσίας σε πρωτάθλημα και κύπελλο της ΕΠΣΗ με αξιοπρέπεια ήθος και αγάπη πάνω απ’ όλα για τον ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΚΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ.

Ας προβληματιστούμε λίγο για το πού πάει όλο αυτό με ομάδες εκτός της πόλης του Ηρακλείου αλλά και εντός με τα τόσα προβλήματα μετακινήσεις γήπεδα , απαξίωση παιδιών να συμμετέχουν στην Β’ κατηγορία και άλλα πολλά που σε αναγκάζουν να αναρωτιέσαι τελικά αξίζει. Έτσι λοιπόν προχώρησε σε παραίτηση ο πρόεδρος, Χαράλαμπος Μακράκης και ο γραμματέας, Γιώργος Παπαδάκης

Αποφασίστηκε η μη συμμετοχή στο πρωτάθλημα 24-25 τις ΕΠΣΗ και να προχωρήσουν η ενέργειες για την γενική συνέλευση και εκλογές όπως ορίζει το καταστατικό τον Σεπτέμβριο και ανάλογα την συνέχεια του συλλόγου σε άλλες δραστηριότητες με προτεραιότητα τους νέους τις περιοχής μας»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P