Μικρές οι προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ του Λίντο

Δεν θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ του Λίντο, καθώς η πλειοψηφία του περυσινού κορμού, θα διατηρηθεί και φέτος στην ομάδα.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι άνθρωποι της ομάδας, η πλειοψηφία του περυσινού ρόστερ, παραμένει στην ομάδα και αναμένονται άμεσα οι επίσημες ανακοινώσεις, με την επίσημη έναρξη της προετοιμασίας να είναι προγραμματισμένη για σήμερα.

Όπως αναφέρουν οι άνθρωποι της ομάδας, στο ρόστερ θα παραμείνουν φέτος σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές, καθώς μοναδική αποχώρηση μέχρι τώρα, είναι αυτή του Αποστολίδη, ο οποίος λόγω σπουδών μετακινήθηκε στο Ρέθυμνο και θα αγωνιστεί με τη φανέλα του Αστέρα Ρεθύμνου.

Στην ομάδα, θα παραμείνουν και νεαροί αθλητές οι οποίοι μέσω πανελληνίων εισήχθησαν σε σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στο Ηράκλειο, κάτι που τους επιτρέπει να παραμείνουν και στην ομάδα.

Στο ρόστερ θα παραμείνουν εκτός απροόπτου οι Γιώργος Γιακουμάκης, Μηνάς Μαυρής, Συμεών Τζιράκης, Γιώργος Παπάζογλου, Γιώργος Αδαμάκης, Λουκά Νεόφυτος, Δημήτρης Καρακωνσταντάκης, Παύλος Φρέσκος, Σωκράτης Βαρδάκης, Χαράλαμπος Ντάγκινης, Νίκος Τζαγκαράκης, Λεωνίδας Δασκαλάκης, Βασίλης Ζουραράκης, Μιχάλης Μουζουράκης, Αμαρίλντο Κεβάνι, Δημήτρης Ντάγκινης, Γιώργος Παχυγιαννάκης, Δημήτρης Μακριδάκης, Νίκος Προβιδάκης, Μάνος Παντζαρίδης και Στέφανος Τρυφίδης.

Υπενθυμίζουμε, στην ομάδα έχει επιστρέψει ο Ιπποκράτης Καρκανάκης, μετά απο ένα χρόνο απουσίας, καθώς ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του στην ΑΕΚατσαμπά ενώ αναμένεται να γίνουν και προβιβασμοί νεαρών αθλητών από την Δόξα Ηρακλείου, κάτι όμως που θα ξεκαθαρίσει το προσεχές διάστημα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P