Η ομάδα Κουνδουράκη κέρδισε την team Μπουρουτζίκα!

Με δίτερμα ανάμεσα σε ομάδα του τεχνικού τιμ και των δημοσιογράφων ολοκληρώθηκε η παρουσία του ΟΦΗ στο Όοστερμπεκ!

Με τον πιο όμορφο τρόπο είπαν αντίο στο Όοστερμπεκ και την Ολλανδία οι άνθρωποι του ΟΦΗ. Μετά την ολοκλήρωση της τελευταίας προπόνησης, δόθηκε ένα… δυνατό φιλικό με δύο μικτές ομάδες του τεχνικού επιτελείου του συλλόγου, αλλά και των δημοσιογράφων που καλύπτουν το ρεπορτάζ των «ασπρόμαυρων».

Αρχηγοί των δύο ομάδων ήταν οι Νίκος Κουνδουράκης και Δημήτρης Μπουρουτζίκας και μάλιστα το παιχνίδι εξελίχθηκε σε πραγματικό ντέρμπι, αφού ολοκληρώθηκε ισόπαλο με 1-1, με την ομάδα Κουνδουράκη να παίρνει τη νίκη στη διαδικασία των πέναλτι!

Το ματς ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικό, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως οι ποδοσφαιριστές, αυτοί τη φορά ήταν οι θεατές της αναμέτρησης, δείχνοντας μία ιδιαίτερη προτίμηση στην ομάδα του Δ. Μπουρουτζίκα. Χρέη διαιτητή ανέλαβε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος!

Ομάδα Κουνδουράκη: Σταθάς, Μπορμπόκης, Τσαμπούρης, Κουνδουράκης, Χριστοφής, Λυκούρης, Μπούσης, Παπαϊωάννου, Σαρρής, Μιχελογιαννάκης, Κουβίδης.

Ομάδα Μπουρουτζίκα: Καλαφάτης, Δέλλας, Βογιατζάκης, Παπαντωνόπουλος, Αναγνωστόπουλος, Μαρκατάτος, Χιωτάκης, Καρεμφυλλάκης, Μεταξάκης, Μπουρουτζίκας, Καραβέλα.

2 ΣΙΓΜΑ

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P