Έκλεισε στον ΟΦΗ και έρχεται στο Ηράκλειο ο Τιάγκο Νους

Ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ θα πρέπει να θεωρείται ο Τιάγκο Νους, ο οποίος έρχεται στο Ηράκλειο, μετά τη συμφωνία των «ασπρόμαυρων» με την Αργεντίνος Τζούνιορς!

Αίσια κατάληξη είχε η υπόθεση του Τιάγκο Νους για τον ΟΦΗ, καθώς όπως ενημέρωσε ο κρητικός σύλλογος ήρθε σε πλήρη συμφωνία με την ομάδα της Αργεντινής και έτσι ο 23χρονος εξτρέμ έρχεται στο Ηράκλειο για να αποτελέσει την 5η μεταγραφή του καλοκαιριού για το σύνολο του Τραϊανού Δέλλα. Ο Νους έρχεται στον ΟΦΗ με τη μορφή δανεισμού, ενώ στη συμφωνία προβλέπεται και οψιόν αγοράς.

Ο Νους αποτέλεσε από την αρχή τον βασικό στόχο για την ενίσχυση στα πλάγια της επίθεσης, καθώς οι άνθρωποι του ΟΦΗ είχαν ξεχωρίσει τον Αργεντίνο εξτρέμ ως τον «εκλεκτό», ο οποίος θα μπορέσει να προσφέρει σημαντικές λύσεις στη συγκεκριμένη θέση, με τις διαπραγματεύσεις με την Αργεντίνος Τζούνιορς να ολοκληρώνονται με συμφωνία.

Βασιλάκης

Έτσι, μέσα στο σαββατοκύριακο ο 23χρονος ποδοσφαιριστής αναμένεται να βρεθεί στο Ηράκλειο, ώστε να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον ΟΦΗ.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με πάνω από 70 επίσημες συμμετοχές στην πρώτη κατηγορία της Αργεντινής (και στο Libertadores), σε εξαιρετική ηλικία και από μεγάλη ομάδα της χώρας. Ταιριάζει απόλυτα στα κριτήρια που έχει θέσει ο Τραϊανός Δέλλας και είναι μία περίπτωση που ο ΟΦΗ προσπάθησε για αρκετές ημέρας, δείγμα του πόσο υπολογίσιμος και εξελίξιμος ήταν για τους Αργεντινούς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P