Προχωράει και για φορ ο ΟΦΗ

Ένα από τα «θέλω» το Τραϊανού Δέλλα, «φανερώθηκαν» κατά τη διάρκεια του βασικού σταδίου της προετοιμασίας του ΟΦΗ, καθώς πριν από αυτήν, δεν είχε ξεκαθαρίσει εάν οι «ασπρόμαυροι» θα κινηθούν για την απόκτηση ενός ακόμη επιθετικού ή εάν θα χρησιμοποιούνταν ο Χεσούς Χιμένεθ σε αυτή τη θέση.

Μετά τα πρώτα δύο φιλικά παιχνίδια, ο Τραϊανός Δέλλας, αποφάσισε πως στον Ισπανό έμπειρο ποδοσφαιριστή, ταιριάζουν καλύτερα άλλοι ρόλοι και όχι αυτός του επιθετικού, κάνοντας την εισήγησή του, προκειμένου να προχωρήσει η ομάδα, σε απόκτηση ενός παίκτη που θα μπορεί να αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης.

Προφανώς, θα αποτελεί «μπακ απ» του Άαρον Λέγια Ισέκα, ο οποίος έδειξε και στα φιλικά παιχνίδια, πως βρίσκεται σε αρκετά καλή αγωνιστική κατάσταση, κάτι που λύνει τα… χέρια του έμπειρου τεχνικού.

Βασιλάκης

Ο ΟΦΗ, δεδομένα θα προχωρήσει -άμεσα- σε απόκτηση ενός επιθετικού, που θα μπορεί να δώσει «ανάσες» και λύσεις στο rotation.

Υπενθυμίζουμε, ήδη ο ΟΦΗ βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την Αργεντίνος Τζούνιορς για την παραχώρηση του Τιάγκο Νους, μία περίπτωση που αναμένεται τα επόμενα 24ώρα να προχωρήσει για τους «ασπρόμαυρους», ενώ παράλληλα, στον ΟΦΗ, προχωρούν τις επαφές τους για ακόμη έναν ποδοσφαιριστή που θα μπορεί να αγωνιστεί ως εξτρέμ.

Οι προσθήκες αυτές (δύο εξτρέμ και φορ), αποτελούν προτεραιότητα για τον ΟΦΗ, που στη συνέχεια θα μπορέσει να προχωρήσει και με τα υπόλοιπα κομμάτια του «παζλ»…

2 ΣΙΓΜΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P