Μπάκιτς: «Μπορώ να υποσχεθώ ότι θα κάνουμε τα πάντα η χρονιά φέτος να είναι καλύτερη» (vid)

Την υπόσχεση του ότι άπαντες θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να κάνει ο ΟΦΗ καλύτερη χρονιά από την περυσινή έδωσε ο Μάρκο Μπάκιτς στην κάμερα του GRANDSPORT.

Ο σκόρερ του Όμιλου στο γκολ ισοφάρισης μίλησε για την προετοιμασία τονίζοντας ότι ήταν ιδιαίτερα δύσκολη, ενώ δήλωσε ότι είναι σημαντικό για την ψυχολογία της ομάδας να τελειώνει έτσι τα φιλικά στην Ολλανδία.

Συγκεκριμένα ανέφερε:  «Είχαμε μία δύσκολη προετοιμασία. Ήταν από τις πιο δύσκολες προετοιμασίες που έχω κάνει στην καριέρα μου. Τα καταφέραμε όμως σήμερα κόντρα σε μία πολύ ποιοτική ομάδα.

Είναι σημαντικό που τελειώσαμε καλά την προετοιμασία στην Ολλανδία και είναι σημαντικό που κερδίσαμε σήμερα. Είναι επίσης πολύ καλό ότι ολοκληρώνουμε την προετοιμασία δίχως τραυματισμούς. Η σημερινή νίκη μας δίνει ψυχολογία και αυτοπεποίθηση.

Όλοι ξέρουμε ότι η περασμένη σεζόν ήταν κακή, το έχουμε όλοι παραδεχθεί. Μπορώ να υποσχεθώ αυτό το γκρουπ παικτών θα κάνει τα πάντα για να παίξουμε καλύτερα, να αλλάξουμε την κατάσταση. Θα κάνουμε το καλύτερο για όλο τον οργανισμό του ΟΦΗ ώστε η φετινή χρονιά να είναι πολύ καλύτερη».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P