Ενίσχυση με Αλ. Γκέκα ο ΑΟΑΝ!

Την απόκτηση του 21χρονου μεσοεπιθετικού Άλεξ Γκέκα ανακοίνωσε ο ΑΟΑΝ!

Ο ΑΟΑΝ συνεχίζει την ενίσχυση του, αφού ανακοινώνει καθημερινά και μια μεταγραφή. Σειρά αυτή την φορά πήρε ο Άλεξ Γκέκα. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός, παρότι είχε ανακοινωθεί από τον ΠΑΝΟΜ, όπως σας είχαμε ενημερώσει δεν θα αγωνιζόταν εκεί αφού είχε πρόταση από ομάδα παραπάνω κατηγορίας.

Περιμένει απάντηση από Τ. Γκούρο-Αποχώρησε ο Αλ. Γκέκα

ADVERTISING

Αυτή ήταν ο ΑΟΑΝ, ο οποίος τον ανακοίνωσε το απόγευμα της Τετάρτης, βάζοντας ένα ακόμα… γρανάζι στο ρόστερ της ομάδας του Άλκη Πλουσή.

Η ανακοίνωση αναφέρει:  «Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟΑΝ, ανακοινώνει την συμφωνία με τον Άλεξ Γκέγκα, ο οποίος θα ενισχύσει την ομάδα μας για την ποδοσφαιρική περίοδο 2024/2025.

ADVERTISING

Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στον άξονα, όσο και στην δεξιά πτέρυγα. Αναδείχθηκε από τον ΑΟ Βραχασίου, με τον οποίο έχει κάνει εντυπωσιακές εμφανίσεις και γεμάτες σεζόν στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Λασιθίου, ενώ στο βιογραφικό του υπάρχει και το επιτυχημένο πέρασμα από την Α1 της ΕΠΣ Ηρακλείου τη σεζόν 2022/2023.

Ευχόμαστε υγεία και να αξιοποιήσει την ευκαιρία που του παρουσιάζεται, δείχνοντας την αξία του, βοηθώντας παράλληλα την ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της, στις διοργανώσεις που θα συμμετάσχει»!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P