Άρεσε ο ΟΦΗ και αποχαιρέτησε τα φιλικά στην Ολλανδία με νίκη!

Με νίκη και φιλοδοξίες για κάτι καλό έκλεισε τα φιλικά του στην Ολλανδία ο ΟΦΗ κερδίζοντας με ανατροπή την Μπρέντα με 2-1.

Το παιχνίδι ξεκίνησε την Μπρέντα να ελέγχει το παιχνίδι και μόλις στην πρώτη της ευκαιρία να παίρνει προβάδισμα στο σκορ. Συγκεκριμένα στο 6′ μετά από σέντρα αριστερά ο Κόστατς με κεφαλιά ανενόχλητος στην καρδιά της περιοχής έγραψε το 1-0.

2 ΣΙΓΜΑ

Ο ΟΦΗ προσπάθησε να απειλήσει και στο 14′ έκανε την πρώτη του τελική με τον Ισέκα να σουτάρει, όμως η μπάλα πήγε στην αγκαλιά του Μπιέλιτσα.

Στο 29′ η Μπρέντα έχασε ευκαιρία για το 2-0 όταν ο Κόστατς βγήκε τετ α τετ με τον Χριστογεώργο να κάνει σπουδαία επέμβαση. Από εκεί και μετά ο ΟΦΗ κράτησε μπάλα, ανέβασε την απόδοση τουκαι στο 35′ βρήκε γκολ ισοφάρισης, όταν ο Ισέκα κέρδισε πέναλτι και ο Μπάκιτς έφερε το ματς στα ίσα από την άσπρη βούλα.

2 ΣΙΓΜΑ

Το γκολ αυτό ανέβασε την ψυχολογία των παικτών του Δέλλα που έχασε μεγάλη ευκαιρία για την ανατροπή στο 38′ όταν ο Μπόρχα έβγαλε εξαιρετική σέντρα, όμως ο Καραχάλιος δεν μπόρεσε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα με το κεφάλι από κοντά.

Από εκεί και μετά δεν δημιουργήθηκε κάτι αξιόλογο με αποτέλεσμα να πάνε οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια ισόπαλες. Στο δεύτερο ημίχρονο πάλι η Μπρέντα απείλησε πρώτη στο 49′ με τον Γιάροσεκ να σουτάρει, όμως ο Χριστογεώργος δεν είχε κανένα πρόβλημα να μπλοκάρει.

Ο ΟΦΗ στο 57′ έκανε την ανατροπή, όταν ο Φαϊτάκης με υπερπροσπάθεια πάσαρε στον Μπόρχα, αυτός σέντραρε χαμηλά για τον Ισέκα, ο οποίος άφησε την μπάλα στον Χιμένεθ. Ο Ισπανός πλάσαρε, η μπάλα κόντραρε και ο Γαγιέγος στην επαναφορά έκανε το 2-1.

2 ΣΙΓΜΑ

Μετά το 70ο λεπτό και τις συνεχόμενες αλλαγές από τις δύο ομάδες ο ρυθμός έπεσε με αποτέλεσμα να μην δημιουργηθεί κάτι αξιόλογο μπροστά από τις δύο εστίες.

Έτσι ο ΟΦΗ κράτησε το υπέρ του αποτέλεσμα και έκλεισε τα φιλικά του στην Ολλανδία με νίκη και καλό ποδόσφαιρο.

Η αρχική ενδεκάδα του ΟΦΗ: Χριστογεώργος, Λαμπρόπουλος, Χριστόπουλος, Χατζηθεοδωρίδης, Μπόρχα, Γαγιέγος, Καραχάλιος, Μπάκιτς, Ριέρα, Αποστολάκης, Ισέκα.

2 ΣΙΓΜΑ
Βασιλάκης

Έπαιξαν και οι: Μπάουμαν, Μπρεσάν, Χνάρης, Μαρινάκης, Νέιρα, Κουτεντάκης, Αδαμάκης, Φαϊτάκης, Σημαντηράκης, Χιμένεθ, Θεοδοσουλάκης, Ζαχαριουδάκης, Αμπάντα,

Η ροή της αναμέτρησης: 

[le id=”241″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P