Με επιτυχία το γλέντι του Ηροδότου – Οι τιμητικές βραβεύσεις

Φωτιά πήρε χθες 23 Ιουλίου το γήπεδο του Ηροδότου από τις κοντυλιές του Μανώλη Κονταρού και τα λαϊκά τραγούδια του Γιώργου Ξυλούρη!

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη συμμετοχή κόσμου το πρώτο Καλοκαιρινό φεστιβάλ εκδηλώσεων από την Διοίκηση του Ηροδότου με την επωνυμία του αείμνηστου προέδρου Εμμανουήλ Κωνσταντινίδη.

Το φεστιβάλ ξεκίνησε για πρώτη φορά και σκοπός είναι να γίνει θεσμός και να πραγματοποιείται κάθε χρόνο Ιούλιο με Αύγουστο στη μνήμη ενός ανθρώπου που προσέφερε πάρα πολλά στον σύλλογο.

ADVERTISING

Ο Μανώλης Κωνσταντινίδης διετέλεσε αρκετά χρόνια πρόεδρος του Ηροδότου με σπουδαίο έργο, συντέλεσε στην υλοποίηση του γηπέδου και στην τοποθέτηση σε αυτό φυσικού χόρτου. Η βραδιά ήταν αφιερωμένη στη μεγάλη απώλεια του πατήρ Αλέξανδρου του εφημέριου των Αγίων Παρασκιών του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων ενός ανθρώπου με πλούσιο κοινωνικό, πολιτιστικό και αθλητικό έργο.

Η Διοίκηση του Ηροδότου προεβη επίσης στη βράβευση δυο επιφανών ανθρώπων της πόλης μας. Αυτοί είναι ο απερχόμενος Δήμαρχος Ηρακλείου κο Βασίλης Λαμπρινός και ο Πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου. Άνθρωποι οι οποίοι έχουν αφήσει το δικό του στίγμα στην κοινωνίας μας και έχουν βοηθήσει τα μέγιστα στην προώθηση του αθλητικού ιδεώδες.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Ηρακλείου κο Λευτέρης Αυγενάκης, εκπρόσωποι της περιφέρειας και του Δήμου Ηρακλείου. Οι Αντιπερειφερειαρχες κο Γιώργος Πιτσούλης, κα Γεωργία Μηλάκη, κο Ξυλούρης Νίκος, κο Ματαλλιωτακης Γιώργος, κο Περυσινακης. Οι Αντιδήμαρχοι κο Σισαμακης Γιώργος, κο Τσαπάκης Γιάννης, κα Αρχοντάκη Στέλλα, κο Γιαλιτακης Νίκος.

ADVERTISING

Ο Πατέρας Ευθύμιος εκπρόσωπος της Αρχιεπισκοπής Κρήτης. Ο Πρόεδρος της Δημοτικής κοινότητας της Αλικαρνασσού κο Αλέξανδρος Τσουλφας. Δυνατη και η εκπροσώπηση της ΕΠΣΗ με τον πρόεδρο και ένα από τα τιμώμενα πρόσωπα Νίκο Τζώρτζογλου, τον πρόεδρο των Μικτών ομάδων Βαγγέλη Πετούση και τον Κυπελλαρχη Γιώργο Φανουρακη, ενώ στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και διασκέδασαν και αρκετοί εκπρόσωποι Σωματείων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P