Τα συγχαρητήρια του Ηροδότου σε Τζώρτζογλου-Κουτεντάκη

Ο Ηρόδοτος με την σειρά του συνεχάρη τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ για την εκλογή του στην ΕΠΟ αναλαμβάνοντας αναπληρωτής πρόεδρος της Ομοσπονδίας.

Ο Νίκος Τζώρτζογλου θα είναι ο νέος αναπληρωτής πρόεδρος της Ομοσπονδίας και ο Ηρόδοτος τον συνεχάρη με ανακοίνωση του. Παράλληλα η ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού μοίρασε συγχαρητήρια στον Γιώργο Πλούταρχο Κουτεντάκη, του οποίου ο ρόλος αναβαθμίστηκε.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Ο ΠΑΣΑ Ηρόδοτος συγχαίρει τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ για την πανηγυρική εκλογή του στην ΕΠΟ αναλαμβάνοντας αναπληρωτής πρόεδρος της Ομοσπονδίας και τον αναπληρωτή πρόεδρο της Ένωσης Γιώργο Πλούταρχο Κουτεντάκη του οποίου ο ρόλος αναβαθμίστηκε καθώς επιλέχθηκε σε δύο κορυφαίες επιτροπές της ΕΠΟ, στην Επιτροπή Εθνικών Ομάδων και στην Επιτροπή Ιδιότητας Ποδοσφαιριστών. Θερμά συγχαρητήρια σε Νίκο Τζώρτζογλου – Γιώργο Πλούταρχο Κουτεντακη, σπουδαία στιγμή για το ηρακλειώτικο και κρητικό ποδόσφαιρο!

ADVERTISING

Η Κρήτη έχει πλέον λόγο και πολύ δυνατή φωνή και εκπροσώπηση στη διοίκηση της Ομοσπονδίας και στα κέντρα αποφάσεων του ελληνικού ποδοσφαίρου. Φίλοι Νίκο – Πλούταρχε ο ΠΑΣΑ Ηρόδοτος σας εύχεται από καρδιάς καλή επιτυχία στα καθήκοντά σας όπως και στο νέο πρόεδρο της ΕΠΟ Μάκη Γκαγκάτση αλλά και σε όλα τα νεοεκλεγέντα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής. Είμαστε σίγουροι οτι τόσο ο Νίκος Τζώρτζογλου όσο και ο Γιώργος Πλούταρχος Κουτεντακης θα βάλουν τα δυνατά τους και η παρουσία τους και σε αυτή τη νέα πρόκληση που έχουν μπροστά τους θα είναι άκρως επιτυχημένη».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P