Εργοτέλης: Στηρίζουν οικονομικά τη νέα προσπάθεια Μπουχαλάκης-Σάλιακας, το… δώρο του Γ. Πετράκη!

Σε μια νέα εποχή φαίνεται ότι περνάει ο Εργοτέλης με δύο δικά του παιδιά να στηρίζουν οικονομικά την προσπάθεια αυτή.

Ο λόγος για τους Ανδρέα Μπουχαλάκη και Μανώλη Σάλιακα. Οι δύο ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο εξωτερικό ξεκίνησαν από τις ακαδημίες του Εργοτέλη και χρωστάνε πολλά στην πλούσια καριέρα που έχτισαν στο σωματείο.

Έτσι οι δύο ποδοσφαιριστές δεν θα μπορούσαν να μην στηρίξουν τη νέα προσπάθεια που κάνει η ομάδα για να επιστρέψει εκεί που ανήκει. Μάλιστα στις εκλογές που γίνονται αυτή την ώρα στο Μαρτινέγκο αποκαλύφθηκε ότι θα προσφέρουν οικονομική στήριξη στην ομάδα.

Παράλληλα στο πλευρό της νέας προσπάθειας θα βρίσκεται και ο Σταύρος Λαμπράκης, ο οποίος μπορεί να μην δίνει το παρών στις εκλογές, έστειλε όμως επιστολή εκφράζοντας την στήριξη του. Να σημειωθεί μάλιστα πως ο Σταύρος Λαμπράκης ήταν αυτός που έκανε όλες τις επαφές και πήρε τις πρωτοβουλίες για να βρεθούν οι λύσεις.

Μάλιστα στο… παιχνίδι βρίσκεται και ο Γιάννης Πετράκης, ο οποίος θα κάνει δώρο τις φετινές μπάλες στην ομάδα. Ο έμπειρος τεχνικός του Παναιτωλικού, θέλει με αυτό τον τρόπο να στηρίξει την προσπάθεια που γίνεται στον Εργοτέλη προκειμένου η ομάδα να βρει ξανά τα πατήματα της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P