Στοίχημα: «Καλοπληρωμένα» γκολ στο Δουβλίνο

Με τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ θα ασχοληθούμε σήμερα, Τρίτη 23/07. Ξεκινά ο  2ος προκριματικός γύρος, με τη διεξαγωγή 11 αναμετρήσεων συνολικά και στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε όλες τις αναλύσεις αγώνων της ημέρας!

Σε στοιχηματικό επίπεδο, έχουμε ξεχωρίσει το παιχνίδι Σάμροκ Ρόβερς – Σπάρτα Πράγας.

Η Σάμροκ Ρόβερς, στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε τη Βίκινγκουρ Ρέικιαβικ, της οποίας επικράτησε με 2-1 εντός έδρας, ενώ το πρώτο ματς είχε λήξει ισόπαλο χωρίς τέρματα. Πρωταγωνιστής ο Κένι, ο οποίος πέτυχε και τα δύο τέρματα των Ιρλανδών. Θα επιδιώξει απόψε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα προκειμένου να μείνει στο κόλπο της πρόκρισης στον 3ο γύρο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στην Ευρώπη, κάτι το οποίο έχει κατορθώσει μόλις μία φορά στο παρελθόν, το 2011.

Έχει αγωνιστικό ρυθμό καθώς το πρωτάθλημα της Ιρλανδίας βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της, πριν από τέσσερις ημέρες, έχασε με 1-0 από την Μποέμιανς στο πλαίσιο του Κυπέλλου και αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Πρεμιέρα για την Σπάρτα Πράγας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της σεζόν 2024-25, ενώ την Παρασκευή (19/07) έδωσε το πρώτο επίσημο παιχνίδι της για φέτος, επικρατώντας με 2-1 εκτός έδρας της Παρντούμπιτσε για το πρωτάθλημα της Τσεχίας. Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου, ανέβασε ρυθμούς και επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί ξεκινώντας με το δεξί την πορεία της.

Βρίσκεται για 2η σερί σεζόν στο Τσάμπιονς Λιγκ, την προηγούμενη τέθηκε νοκ άουτ από τα πλέι οφ, ενώ στη συνέχεια έφτασε έως τους “16” του Γιουρόπα Λιγκ. Στόχος να φτάσει στους ομίλους φέτος, αν και θα πρέπει να γυρίσουμε 19 χρόνια πίσω για να βρούμε την τελευταία φορά που έφτασε μέχρι εκεί, πάντα σε επίπεδο Τσάμπιονς Λιγκ.

Σε στοιχηματικό επίπεδο, η Σάμροκ Ρόβερς έχει καλύτερο ρυθμό και ήδη μία πρόκριση στο ενεργητικό της, ωστόσο ο βαθμός δυσκολίας απέναντι στη Σπάρτα Πράγας αυξάνεται. Με “όπλο” την έδρα της και την προχωρημένη αγωνιστική ετοιμότητα είναι σε θέση να βάλει δύσκολα στους Τσέχους, οι οποίοι βέβαια διαθέτουν την την ποιότητα για να βρουν δίχτυα στο Δουβλίνο. Θα πάμε με το καλοπληρωμένο Goal/Goal σε απόδοση 2.13.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P