Το μήνυμα του Γ. Βρέντζου για τις εκλογές του Εργοτέλη: «Φαίνεται κάποιο φως στον ορίζοντα»

Το δικό του μήνυμα για τις σημερινές εκλογές στον Εργοτέλη έστειλε ο Γιώργος Βρέντζος.

Ο έμπειρος παράγοντας, που βρίσκεται πάντα κοντά στους «κιτρινόμαυρους» εξέφρασε την αισιοδοξία του πως εμφανίζεται ένα φως στο τούνελ των δύσκολων χρόνων του Εργοτέλη, με τον Γιώργο Βρέντζο να τονίζει τη στήριξη του τόσο στον Σταύρο Λαμπράκη, όσο και τον Ανδρέα Μπουχαλάκη, ανθρώπους που θα βρίσκονται δίπλα σε ένα νέο πιθανό διοικητικό σχήμα.

Παράλληλα στην ανάρτηση του ο Γιώργος Βρέντζος ξεκαθάρισε πως και εκείνος θα στηρίξει οικονομικά αυτή τη νέα προσπάθεια με τις δικές του δυνάμεις.

ADVERTISING

Αναλυτικά:

«Οι σημερινές εκλογές του ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ θα διεξαχθούν εν μέσω ενός κλίματος συγκρατημένης αισιοδοξίας και ευφορίας. Δεν είναι δυνατόν φυσικά εμείς οι Εργοτελίτες να νιώθουμε χαρούμενοι κι ικανοποιημένοι επειδή απ’ ότι φαίνεται βρέθηκε μια διοικητική λύση και ένα σχήμα που θα προσπαθήσει σε πρώτη φάση να σταματήσει τον αγωνιστικό κι όχι μόνο κατήφορο των τελευταίων δύο ετών, τουλάχιστον όμως για πρώτη φορά μετά την διάλυση της ΠΑΕ και την πτώση της ομάδας στο τοπικό φαίνεται κάποιο, έστω και ισχνό, φως στον ορίζοντα.

Γνωρίζω ελάχιστα έως καθόλου τους ανθρώπους που αναμένεται να αναλάβουν τις τύχες του Συλλόγου. Για μένα όμως αρκεί ότι ο εμπνευστής και συντονιστής της νέας προσπάθειας ήταν ο Σταύρος Λαμπράκης, το “τοτέμ” του Εργοτέλη, όπως τον έχω αποκαλέσει στο παρελθόν. Όπως επίσης με καλύπτει και με χαροποιεί ιδιαίτερα το ενδιαφέρον και η συνεισφορά του Ανδρέα Μπουχαλάκη, ενός δικού μας παιδιού που διαπρέπει εδώ και πολλά χρόνια στα ελληνικά και ευρωπαϊκά γήπεδα κάνοντας μας πολύ περήφανους.

ADVERTISING

Σε μια τέτοια προσπάθεια, μια νέα αρχή, δεν θα μπορούσα να μείνω αμέτοχος. Και παρότι διάφορες υποχρεώσεις δεν μου επιτρέπουν, τουλάχιστον στην παρούσα φάση, να ασχοληθώ ενεργά, θα συνεισφέρω κι εγώ οικονομικά (όπως κάνω – με μικρά ή μεγάλα ποσά – κάθε χρόνο από το 2013, με εξαίρεση την περσινή χρονιά όπου η ενασχόληση μου με την ΠΑΕ Χανιά δεν μου άφησε περιθώρια για κάτι ανάλογο), μ’ ένα νομίζω σεβαστό ποσό για τα δεδομένα της κατηγορίας και της μη ενεργούς ενασχόλησης μου.

Καλώ όλους τους Εργοτελίτες να συμμετέχουν στις σημερινές εκλογές (στις οποίες πολύ θα ήθελα να παραστώ αλλά δυστυχώς βρίσκομαι στο εξωτερικό) και κυρίως να στηρίξουν, με όποιο τρόπο μπορεί ο καθένας, τη νέα διοίκηση.

Το ηρακλειώτικο και κρητικό ποδόσφαιρο, αλλά ακόμα και το ελληνικό γενικότερα, έχουν ανάγκη από συλλόγους με την ιστορία, το ήθος και τα ιδανικά που πρεσβεύει ο Εργοτέλης στα 95 χρόνια της ίδρυσης του. Ας ελπίσουμε ότι οι αυριανές εκλογές θα σηματοδοτήσουν την αρχή της ανασυγκρότησης του Συλλόγου και θα τον οδηγήσουν σε καλύτερες μέρες, όπως αυτές που ζήσαμε στο παρελθόν, αναπολούμε και ονειρευόμαστε…
ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ!»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P