Πρώτη φιλική νίκη με θετική εικόνα για τον ΟΦΗ!

Ο ΟΦΗ δείχνοντας κατά διαστήματα καλά στοιχεία, πήρε την πρώτη του φιλική νίκη, επικρατώντας με 2-0 της VVCS, σε μία αναμέτρηση προπονητικού χαρακτήρα που έγινε στο Όοστερμπεκ.

Σε ένα παιχνίδι οπού ο Τραϊανός Δέλλας είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα, ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος των αντιπάλων του και επιβλήθηκε με 2-0 της VVCS, για να πάρει έτσι την πρώτη φιλική νίκη στο πλαίσιο της προετοιμασίας.

Στο 4′ ήρθε η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΗ. Ο Αποστολάκης έβγαλε τρομερή πάσα στην πλάτη της άμυνας στον Θεοδοσουλάκη, αλλά ο τελευταίος δεν μπόρεσε να τελειώσει καλά τη φάση.

Το πρώτο κομμάτι κύλησε χωρίς ιδιαίτερες φάσεις, με τον ΟΦΗ να έχει την πρωτοβουλία και να έχει ακόμα μία καλή στιγμή στο 8′ με σουτ του Χιμένεθ μετά από συνδυαστική προσπάθεια και πάσα του Αμπάντα. Οι δύο παίκτες συνδυάστηκαν στο 25′ με τον Αμπάντα να κόβει από τα αριστερά, αλλά τον Ισπανό να σουτάρει ψηλά από το ύψος του πέναλτι.

Στο 31′ οι «ασπρόμαυροι» έγιναν απειλητικοί με την κεφαλιά του Γκαγιέγος από κοντά να περνάει λίγο άουτ, ενώ παρόμοια κατάληξη είχε η προσπάθεια του Λαμπρόπουλου με το κεφάλι λίγα λεπτά μετά.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με πέντε αλλαγές για τον ΟΦΗ, με έναν εξ αυτών, τον Μανό Φαϊτάκη να χάνει ευκαιρία να σκοράρει στο 47′.  Στο 67′  και αφού ο Τρ. Δέλλας είχε αλλάξει ολόκληρη την 11αδα, μεγάλη στιγμή για τον ΟΦΗ με γύρισμα του Ριέρα στο πέναλτι, τον Φαϊτάκη να πιάνει ωραία το πλασέ, αλλά τον τερματοφύλακα των Ολλανδών να διώχνει εντυπωσιακά.

Βασιλάκης

Οι αλλαγές έδειξαν να ανεβάζουν την απόδοση του ΟΦΗ, με τον Φανουράκη να φτάνει κοντά στο γκολ ένα λεπτό μετά, όπως και ο Καραχάλιος με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ. Η υπεροχή των «ασπρόμαυρων» απέδωσε καρπούς, αφού στο 69′ ο Ριέρα έκανε όμορφη ατομική ενέργεια και τελείωσε μόνος του τη φάση για να κάνει το 1-0 στο 69′.

Η αναμέτρηση έκλεισε με ιδανικό τρόπο για την ομάδα του Δέλλα, καθώς ο Μπόρχα σκόραρε με έναν πραγματικό «κεραυνό» στο 91′ για να γράψει το τελικό 2-0, σημειώνοντας έτσι το πρώτο του γκολ με τη νέα του ομάδα.

Ο ΟΦΗ κρατάει τη νίκη δίχως προβλήματα και να προετοιμάζεται πλέον για το τέταρτο και τελευταίο φιλικό στην Ολλανδία, με την Μπρέντα την ερχόμενη Τετάρτη (24/07).

Οι συνθέσεις:

ΟΦΗ: Χριστογεώργος (46′ Μπάουμαν), Μαρινάκης (60′ Χατζηθεοδωρίδης), Λαμπρόπουλος (46′ Μπρεσάν), Χνάρης (60′ Χριστόπουλος), Αμπάντα (60′ Μπόρχα), Γκαγιέγος (60′ Φανουράκης), Μπάκιτς (46′ Καραχάλιος), Αποστολάκης (46′ Φαϊτάκης), Θεοδοσουλάκης (60′ Κουτεντάκης), Χιμένεθ (60′ Πιστικός), Ισέκα (46′ Ριέρα).

VVCS: Σπένκελινκ, Γκορσιντιάν, Ρ. Χιμσκερκ, Ντράκπε, Άτες, Ντ. Χιμσκερκ, Μπίκχαν, Νοτ, Σορί, Βαν Φολφγκανγκ, Ρομντάνε.

Η εξέλιξη του Live:

[le id=”240″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P